2012/10/27

WINTER WONDERLAND

 Aurinkoiset talvipäivät ovat kauniita, ja niin nimenomaan ne talvipäivät. Talvi ja lumi yllätti mut aikalailla edellispäivänä. Toisaalta olin toivonut jo lunta, koska kuraisen ponin peseminen ei ole lempipuuhaa, mutta nyt se sitten tulikin aika räminällä. Täällä Turussa on ainakin jo aika lappimainen meno. Musta tuntuu, että kesä on niin lähellä, ja syksyä ei olisi ollutkaan. Vielä muutama päivä sitten vetelin loafereilla, ilman sukkia ja nyt ulkona on -10 ja lunta 20cm.
Pukeutumisen kannalta se tarkoittais sitä, että talvi rompetta pitäis vetää niskaan. Mun talvinen asu on tänään tällainen. Lindexin ihanat helmihousut kaipaa kyllä kaverikseen sitä yhtä ihanaa jakkua, taidanpa  hakea en tiistaina palkkapäivän kunniaksi. Ja nyt lupaan myös ettei tänne heru enää yhtään musta-valkoista asua, niitä on ollut viime aikoina jo aivan liikaa. Huomasin vaan, että mun matkalaukku on täynnä sitä mustaa ja valkoista. Eilenkin oli päällä mustaa ja valkoista, mutta se annettakoon anteeksi ja laitetaan töiden piikkiin.
Nyt me aletaan skarppaamaan Emmin kanssa, sillä eilinen ilta meni herkutellessa, kun käytiin Rantakertussa syömässä porukalla. Hampparit vaihtuu nyt tortilloihin, adios!

I love sunny winter days. Snow and the whole winter surprised me couple days ago. In my mind I had already wish some snow because fall and stable are not that good combination but then suddenly there was -1+ degrees and 20cm snow. It was Thursday when I used loafers last time without socks and now you need to wear all those heavy winter boots and coats.
But here is my wintry outfit form today. I think that these lovely Lindex pearl pants need the same collection blazer. Maybe I recognize myself a little gift next week when i'm having my payday. And I promise you that this will be the last black and white outfit I just understood that I have packed only those colors with me to Turku. 
But now we start shaping up with Emmi because yesterday evening was full of sweet food when we went to eat dinner to Rantakerttu. Tortillas maybe replace burgers. Adios!


vintage fur/ Lindex pants/ H&M shoes/ DIY sweater

2 comments:

  1. näyttääpä hyvältä noi lindex pöksyt tuon pörrötyksen kanssa !!! :>

    ReplyDelete
    Replies
    1. toi turkki oli kyllä niin hyvä löytö, näyttää hyvältä kaiken kanssa :)

      Delete