2012/11/27

ABERCROMBIE & FITCH + HELSINKI

Vaikkei kyseinen putiikki kovinkaan mun makuuni ole, niin tiedän että monet innostuvat kovasti tästä kuulleessaan. Nimittäin Abercrombie & Fitch avaa liikkeen Helsinkiin ensi kevään alussa. Tarkkoja päiviä ei ole missään esiintynyt, ja kyseinen pulju on halunnut ilmeisesti pitää työntekijöiden rekrynkin aika salaisena, sillä se hoidetaan jonkun muun firman kautta. Mutta tieto on kuitenkin siis varmaa, ja Helsinkin kasvaa liike liikkeeltä kohti Tukholman mittakaavaa. Milloin tulee Topshop?

Abercrombie & Fitch is opening to Helsinki in next spring. When we get Topshop here?

6 comments:

 1. Niin varmaan. Tukholmaankin piti tulla mutta eipä ole näkynyt. Tosin brändi rämpii jenkeissä tällä hetkellä ja sulkee liikkeitään Usassa ja Kanadassa joten saattaa ollakkin että hätäpäissään tänne perälle putiikki avataankin.

  ReplyDelete
 2. Mmmm no törmättiin mun kaverin kanssa sen kaveriin viime viikolla, joka oli pääsdy jatkoon toiseen vaiheeseen työhaastattelussa, eli ne tuskin rekryää :) mä en oo mikään noitten vaatteiden fani joten mua ei silleen haittaa vaikkei avaiskaan, mutta tiiän et moni noista kyllä tykkää

  ReplyDelete
 3. Abercrombie liikettä ei vielä avata Suomeen. Taas huhuja liikeellä..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu no ei sitä vielä ookkaan näkyny, mutta kuulin parista eristä lähteestä että syksyllä oli kuitenkin rekrytoinnit käynnissä :)

   Delete
 4. Onko se jo selvillä tuleeko nyt pian <3<3<3

  ReplyDelete