2012/11/13

BACKWATER Zara bag+boots+necklace/ Mango coat/ H&M skirt/ Seppälä shirt 
Viimeistä viikkoa NRJ Fashion toimittajana viedään ja kyllä tulee ikävä mun autoa. Eihän siitä voi luopua tässä kohtaa, kun oon viimein oppinut tekemään taskuparkinkin. Myynnissähän se olisi, mutta viisilukuinen hintalappua mun lompakko ei tule hyväksymään. NRJ tiimiäkin olisi tullut ikävä, ellen olisi käynyt tänään studiolla kylässä, ja lampsinut sieltä hyvin mielin kotiin. Stylebites nimittäin muuttaa NRJ:lle, mutta pidin tiukasti kiinni ulkoasusta ja kaikesta muustakin. Mikään ei siis periaatteessa tule muuttumaan, muutakun se että pääsen osalliseksi kaikennäköiseen kivaan, niinkuin jo tämän syksyn aikana on tapahtunut. Muuttopäivä ja sen sellaiset ovat vielä auki, mutta lupaan ilmoittaa kunhan itsekin tiedän enemmän. 
Aamulla lähtiessäni liikkeelle aurinko paistoi mahtavasti. Ulkona oli sellainen täydellinen talviaamu. Naamakaan ei näyttänyt aamulla niin pahalta, kuin illan turvonneet finnit olisivat antaneet olettaa. Rakastan näitä päiviä, kun on aikaa. Nytkään ei ole mikään kiire mihinkään, ja tenttikirjojenkaan lukeminen ei ärsytä niin paljon kuin yleensä. No nyt nautin kyllä täysillä tästä vapaasta, koska ensi viikon maanantaina alkaa aikamoinen kaaos, joka päättyy vasta jouluun. Tiedossahan on BikBok liikeen rakennusta, työharjoittelua ja koulua päällekäin, synttärit, pikkujoulut, sekä ne ihanat tentit sitten sinetöimässä kaiken. En tosin valita sillä, jotenkin musta tuntuu että saan puristettua parhaat tulokset pienessä paineessa, se sitten jaksaako Santtu kuunnella mua on täysin toinen juttu. 

My last week as fashion editor of NRJ and last week with my lovely Audi. I don't know how I cope without it and yes I know that I could buy it but prize tag with five numbers isn't suitable for my student budget. I would also miss NRJ team if I have to but happily I don't need to do that because I went to studio this morning and came out with a smile in my face. Stylebites is moving to NRJ. Everything is going to be the same but I think that these posts will become more versatile. I don't know the dates or anything yet but I'll let you know. 
But today is perfect one with sun shine and this freetime. It's good to have these relaxed days sometimes and even school books cannot ruin this day. I'm happy to have this day because next Monday the chaos starts and it's not gonna end before Christmas. Work, internship in Elle, school, birthday and those lovely test are making me quite busy. But I don't compare because most of these things are funny things and I usually make even better in little pressure.

No comments:

Post a Comment