2012/11/15

BAD HAIR DAY

         Minusey dress/ Mango coat/ Zara shoes 
Jumppatunti vaihtui kauppakierroksiin ja ihan kaksinkertaisiin sellaisiin, kun yskä ja nuha ei ota heltyäkseen. Suunnattiin Idan kanssa heti aamusta ennen kahdeksaa H&M katsastamaan Maison Martin Margielan mallistoa. Tällä kertaa se oli onni, että herätyskello oli soinut ajoissa ja olimme vielä jaksaneet raahautua paikalle niin ajoissa, sillä malliston hopeiset candy bagit vietiin käsistä ja omani oli toiseksi viimeinen. Huh. 
Aamushoppailulta koululle ja lukemaan, ja kun viralliset velvollisuudet oli hoidettu hyökkäsin Isan matkaan ettimään viikonlopun vuosijuhlille asua. No sitä ei löytynyt tällä kerralla, eikä seuraavallakaan tämän päivän kierroksella, sillä Allu oli tullut Turusta tänään tänne Helsinkiin ja seuraavaksi me juostiin kaupat läpi taasen vuosijuhlamekkoa metsästäen. Ilman tuloksia. Niin ja käytiin me myös syömässä Vapianossa ja Stockan jouluosastolla. Että mä odotan joulua, ja toivon mukaan valkoista sellaista, sillä me ollaan suuntaamassa Himokselle meijän mökille. 
Asun kannalta olen sanaton sillä tänään oli kertakaikkiaan ihan surkea naama, hius ja vaatepäivä. Toivon todella, että huomenna asiat on toisin...

Today has been full of clothes and shopping. First in the morning we headed up to H&M store to check out Maison Martin Margiela collection. After that some school and then started the hardest part of the day. First shopping round we made with Isa when we were looking for some dress for her for Anniversary part of our school. And then Allu called me that se would be in town couple hours and then we did the same round with her again. Our round included also good food in Vapiano and Stockmann Christmas area. I'm really looking forward Christmas because we are going to our cottage to Himos which is also skiing center. Christmas means also time to relax.
And if we look about my today's outfit I'm speechless. Bad hair, face and outfit day all at the same time. Maybe tomorrow is better...

3 comments:

  1. hyökkäsit mun kaulaan JEP ;) söpis! hihi nimitin muuten sut just mun uusimman postauksen kommenteis hovikuvaajaks :p

    ReplyDelete
  2. I think you look lovely! :) Love the detailing on your top and your shoes are so cute!

    Jess xx

    ReplyDelete