2012/11/14

BIKBOK PRE-PARTY


Nyt illalla huokaisen helpotuksesta, että selvisin tästä päivästä hengissä. Ei sillä, että päivä olisi ollut kiireinen, itseasiassa se oli perus rauhallinen, muttakun se tilastotiede. Eilinen ilta meni kyynel silmässä, painiessa niitten tehtävien kanssa, ja tänä aamulla uhrautusin kouluun ensimmäistä kertaa ilman konetta, jotta saisin luennolla keskityttyä. Ja niin keskityinkin, joka puolestaan osottautui turhaksi, ne myyt sun muut kaavan osat ovat edelleen mun mielessä yhtä hepreaa. Tästä taitaa tulla mun yliopistouran ensimmäinen hylky, ja päässäni hurraa vaan se, että miksi helvetissä siitä matikasta ei ikinä pääse eroon. No tämän kurssin jälkeen olen siitä onnekseni vapaa, ellei se sitten kutsu mua koulun penkille uudestaan ensi vuonna.
No iltapäivä olikin sitten aamua paljon mukavampi, sillä koulussa oli hyvää ruokaa, mussutin joulutorttuja ja glögiä menemään, kun mentiin ennen vikaa luentoa kahvittelemaan tyttöjen kanssa. Niin ja illalla meillä oli Isan kanssa vähän mukavampaa menoa, kun me suunnattiin Miltton showroomille pällistelemään Bikbokin ensi mallistoa ja nauttimaan kaikennäköisistä virvokkeista. Että sitä voikaan ihminen tulla iloiseksi ruuasta, nam. Niin ja vaatteet ja erityisesti aurinkolasit näyttivät todella hyvältä, en edes malta odottaa ensi viikkoa kun me aletaan kokoamaan liikettä ! 

Had a grazy morning with maths. I hope this is my last time wit those stupid numbers. But happily evening was better when we went to Bikbok party with Isa. Clothes and sunnies looked good, can't wait next week when we start to build our store!

4 comments:

 1. wau, jännält kuullostaa. Odotan niin et bokbok tulee suomeen. Miten oot päässy mukaan laittaa liikettä? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alotan Itiksen liikkeessä myyjänä, ni sitä kautta :)

   Delete
 2. Osaatko sanoa, onko noita Wang-kopiolaukkuja tulossa myyntiin ja minkä kokoisia ne suunnilleen olivat?
  Avaisivat jo vaan Bikbokit=)

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tiiä tarkalleen, että millon toi laukku tulee, mutta ainakin noi bustierit oli tulossa jo avajaisiin niin luulen että joulukuun aikana viimeistään :)

   Delete