2012/11/06

BOOTS FOR FALL

                                                                                   pics  Zara
En ole koskaan ollut saapastyyppiä. Tai olen ehkä ollut, mutta jotenkin jalkaan ei ole vuosiin sellaisia eksynyt. Viimeksi töpöösiäni peitti korkeat varret 8-luokalla, jolloin teini-korko saappaat olivat muodissa. Saapas kuume heräsi kuitenkin tänä syksynä, kun bongasin yhtäkkiä joka puolelta Givenchyn yllä näkyviä popoja. Niiden hinta ei vaan ole oikein opiskelijalle sopiva, mutta Zara on onneksi ehtinyt jo tekemään omat kopionsa. Korollisia saappaita olen kaupasta jo bongannut, mutta oikeanpuoleiset paremmat kopiot eivät ole ainakaan omaan silmääni eksyneet. Onko joku teistä sattunut bongaamaan niitä, jostain? Nettikauppakaan, kun ei Suomeen toimita. 

I fall in love with those Givenchy booties. Price tag is not the best one for a student, but happily Zara have made some copies. 

14 comments:

 1. Noi Givenchyn versiot on NIIN hemmetin makeet mut niin sairaan hintaset! Oon kans himoinnut;)

  ReplyDelete
 2. niiii on :) haluun noi oikeenpuoleiset, tulispa zaraan niiitä

  ReplyDelete
 3. tänää en nähny vielä noita ainakaa ku siellä kävin:)

  ReplyDelete
 4. Noi matalat ovat olleet jo pari kuukautta kaupoissa. Omanikin olen ehtinyt jo kotiin kantaa.

  ReplyDelete
 5. Edelliseen kommenttiin vielä, että täällä Turussa on kyllä näkynyt edelleenkin ainakin ruskeita, mustista en ole ihan varma.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäki oon nähny ruskeita, mutta mustat uupuu höh :(

   Delete
 6. Ite oon siis ostanu mustat, eli niitäkin on ainakin ollut. Kannattaa kysyä Turusta, jos saat ne jotenkin haettua. Toivottavasti löydät omasi!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul on yks kaveri zarassa töissä :) täytyyki kysyy siltä

   Delete
 7. Kannattaa kysäistä Zarasta kassalta jos niillä olisi varastossa niitä, koska kuulemma kaikki mallit ei aina ole välttämättä esillä. Toi malli on nimittäin ollut jo siellä kummassakin värissä. :) Nettisivuilta voi varmuuden vuoks ottaa sen tuotteen "koodin", jotta ne löytää helposti mitä etsit. Tai sit sinne voi tietty kans soittaa ja ne voi varata ne jos niitä on. Kiva asiantuntija täällä, mutta tosiaan tultu asioitu kyseisessä liikkeessä aika lailla. :)

  -Joanna

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joooo mun on pakko soittaa sinne huomen tai rynnätä koulun jälkee :) miten oon voinu missaa nä vaik käyn zaras melkeen jokapäivä ??

   Delete
 8. Oon kanssa Turun Zarassa töissä ja juurikin tänään näin noi meillä esillä :) Että sieltä vaan kysymään jos ei osu silmään!!

  ReplyDelete
 9. Oon kanssa Turun Zarassa töissä ja meillä ainakin on esillä molemmissa väreissä! Sieltä vaan kysymään jos ei osu silmään :) Ja tosiaan toi oli hyvä vinkki, että se koodi nettisivuilta mukaan, niin nähdään heti koneelta mistä jutusta on kyse :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. okeeeei täytyyki soittaa sinne tänään :)

   Delete