2012/11/21

CASUAL WEDNESDAY



Zara skirt/ Seppälä blazer/ Mango coat/ Monki top 
Lukeminen on kuulunut viimeiset kaksi kuukautta lähes jokaisen illan ohjelmaan, ja liittyy jälleen rattoisien iltojen tekemiseksi ensi viikolla. Tämän viikon ajattelin kuitenkin pyhittää ilta telkkarin katselulle, lehtien lukemiselle ja bloggaamiselle. Eniten tällä hetkellä odotan kuitenkin joululomaa, sillä sen jälkeen lukemiset ja koulutekemiset puolittuu ja vietan "välivuotta" harjoittelussa. Ihan mahtavaa, että ne pakolliset tekemiset muuttuvat mukaviksi töistä lähtien. Koulukavereit tulee tosin ikävä, mutta nähdään muutenkin niin vähän koulun penkillä, ettei se tuskin mitään haittaa, etten ole siellä mukana. Meillä kun yhdessäolo tapahtuu muiden tapahtumien, kuten juhlien merkeissä, heh.
Nyt mä aion kuitenkin nauttia tästä lukemisvapaasta illasta, selailla Costumea ja tuijottaa töllöä. Huomen aamulla me rynnitäänkin mun uusien työkavereitten kanssa itään liikkeen rakennus puuhiin. 

I'm enjoying evening without school books. Last time when this was possible was about two months ago. Now I'm gonna just watch TV, read fashion magazines and read blogs. For me that sounds great!

No comments:

Post a Comment