2012/11/23

COUPLE PAST DAYS


Ylläolevista kuvista löytyykin syy tähän hiljaisuuteen. Ollaan painettu päätäpahkaa 12 tunniin mittaista työpäivää eilen ja tänään. Eilen illalla väsymys kaatoi mut sänkyyn ja kohta se tekee sen uudelleen, sillä huomenna on lähtöi töihin kello 8 jäkeen. Se ei tosin mua haittaa, koska meillä on tosi hyvä tiimi, vaatteet on ihania ja työpäivät on lentäneet siivillä. Tulin vaan nopeasti ilmoittamaan, että täällä ollaan ja  hiljaisuus saattaa jatkua vielä päivän, sillä mun asut on ollut aika jäätäviä viime päivinä, sillä vaatepöly ja lika sotkee kaiken.
Tältä meijän liike näyttää tällä hetkellä, paljon on jo tehty ja paljon on vielä edessä, huh!

I've been working like grazy couple last days. On Thursday we started to built our store and today we continued that. 12 hours each day and still tomorrow left. Sunday is our day off and then 5 days work again. But I don't complain because I really like our team and time has flied so fast. But I just came here to say that I'm alive and I don't know if I'm gonna be back tomorrow. 
My outfits have been quite boring because clothnig dust is soiling everything.
But this is our store now. We have done so much and there is still so much to do. And now I'm off to bed to get some sleep because my alarm is ringing before 8!

2 comments:

  1. Oi että, ootan jo kovasti että Helsingin Bikbokit vihdoin aukeaisi! Mikä liike tuo teidän bikbok on? :-)

    ReplyDelete
  2. Kannattaa odottaa :) mä oon itiksen liikkeessä!

    ReplyDelete