2012/11/16

LAST WEEKS


 pics Ida ja Isa 
Sain käsiini vielä muutamat kuvat kuluneen viikon Bikbok pre-partyista ja viime viikon NRJ Fashion Nightista. Muuten kuvasaldot on viime aikoina jääneet aika pieniksi. Santtu menee töihin vammaisiin aikoihin ja pääsee sieltä pois vielä tyhmemmin. Ennen töihin lähtöä ei yleensä ehitä kuvaamaan, ja töiden jälkeen ulkona on jo niin pilkkopimeää. Isa yleensä kuvailee sillon, kunhan kouluun samaan aikaan satutaan, mutta normiviikkoina se tapahtuu pari kertaa viikossa. 
Ensi viikosta tulee postausten kanssa varmaan aikalailla erilaista menoa, sillä se kuluu Bikbokin rakennuksessa lähes täysin. Normaaleilla asukuvilla mennään taas huomenna, kun aatelin aamutentin jälkeen suunnata Santun kanssa jouluostoksille. Muhun on alkanut pikku hiljaa iskeä kunnon jouluhysteria, mikä on ihan outoa, sillä aikaisempina vuosina joulu ei ole oikein jaksanut innostaa. Nyt kuitenkin sekoan kaikennäköisistä valoista ja kynttilöistä, sekä olen alkanut suunnittelemaan myös joulukorien väkertämistä. 
Tänään joulumieli on kuitenkin täysin poissa, sillä tunnin päästä mulla olis lähtö töihin, ja ne ei jaksais kyllä yhtään tällä hetkellä innostaa. Onneksi viimeisiä keikkoja viedään ja palaan pian taas työkavereiden ja vakituisen paikan pariin! 

Some pictures of Bikbok pre-party and NRJ Fashion Night. Santtu's working shifts are making shooting almost impossible. We don't usually have time to shoot before he leaves to work and when he comes home it's already dark. Promise to show you outfit pics tomorrow!

No comments:

Post a Comment