2012/11/19

NEVER DENIM

Tänään sain vähän ensi koskeketusta torstaina alkavaan urakkaan. Meillä oli nimittäin koulutus Bikbokia varten. Luulin tienneeni ketjusta paljon, no se osoittautui aika vääräksi, sillä lähes kaikki ketjusta tullut tieto oli mulle uutta. Ainoastaan kivojen vaatteiden ja kenkien suhteen olin oikeassa. Eniten mielenkiintoani herätti kuitenkin mulle epätyypillisesti farkkuvalikoima.
Vihaan farkkuja, tai oikeampi aikamuoto olisi varmaankin vihasin, sillä Dr. Denimin farkkulegginsien jälkeen rakkauteni tuohon mustaan pariin on syventynyt. Yhtäkkiä niistä aluksi epämukavista pöksyistä tuli mun parhaat kaverit ja luottovaate. Tämän hetkinen pari alkaa kuitenkin olla jo aika käytetty, joten tuskin menee kauaakaan, että ne rapsahtavat rikki jostain. Kauhuissani odottelen sitä hetkeä, kun joudun uhmaamaan taas niitä uusia jäykkiä housuja, en todellakaan ole siihen valmis.
Tänään kuitenkin tajusin, ettei sitä hetkeä ehkä tulekaan, kun Mia, Bikbokin maapäällikkö, kertoi meille enemmän mitä tuleman pitää. Niiden edullisten vaatteiden seassa on nimittäin meidän farkkubrändi Never Denim.
Mies ton malliston takana on Acnen entinen farkkusuunnittelija, joten lopputulos ei voi olla kuin vähintään loistava. No tämä sitten meni ja suunnitteli aikamoiset pöksyt nimeltään super flex. Ne ovat farkut jotka venyvät ja paukkuvat, eivätkä menetä muotoaan. Norjassa ja Ruotsissa nämä parit myydään kuulema loppuun, ennenkuin ne edes hyllyihin ehtivät. Videon perusteella näyttää todella hyvältä, mun vaativaan farkkusilmään. En malta jo odottaa, että pääsen testaamaan näitä loppuviikosta, lupaan raportoida. Niin ja Never Denim sisältää myös aitoa nahkaa olevia vaatekappaleita, jotka näytti myös aika hyvältä ja hintalappu todella hyvältä. Yksi syy odottaa taas lisää torstaita, kun työt alkaa...

Niin ja Bikbokit avaavat ovensa ensi viikolla torstaina ( Kamppi+Jumbo) ja me idän ihmeet ollaan sitten vikoja ja avataan perjantaina. Torstaina juhlitaan Bikbokia Adamsissa ja siellä julkaistaan myös yhden suomalaisen bloggaajan kanssa tehty yhteistyömallisto. Arvaatteko kenen? ;)

I bet God have discovered these jeans. Maybe these jeans make me also love jeans. Pair is named super flex and Acnes former jeans designer have designed this amazing pair. I can't wait for weekend to try them!

2 comments:

  1. Siis meetkö sä kampin liikkeeseen vai mihin? :)

    ReplyDelete