2012/11/09

NRJ FASHION NIGHT

Täällä sitä ollaan ainakin melkeen hengissä. Mun flunssa yltyi sitten yön aikana hinkuyskäksi ja nenä valuu, kuin Niagaran putous. No onneksi se tapahtui sitten tänään, sillä eilen olin vielä hyvässä vedossa ja hyvä niin. Eilinen sujuikin sitten pikku jännityksessä, kun olin vähintäänkin hermona siitä, että olin ottanut vastaan palkintojenjako vastuun. Kampaajalla ollessa jännitys kävi jo melkein sietämättömäksi. Ennen vieraiden paikalle saapumista, me päästiin onneksi kuitenkin vielä harjoittelemaan kyseisen toimituksen suorittamista, joten suurin jännitys hälveni.
Vieraiden saapuessa paikalle Finlandia talon yläkerrassa pidettiin cocktail tilaisuus, josta sitten siirryttiin katsomoon seurailemaan showta. Kaikki meni enemmänkin kuin putkeen. Live esiintyjinä olleet Don Johnson Big Band, The 69 Eyes, sekä The Rasmus vetivät todella hyvin, ja mallit näyttivät upeilta. Yhteistyökumppanien näytöksen jälkeen olikin sitten vuorossa varsinaisten kilpailutöiden esittely, ja siinä kohtaan mulla jo tärisi jalat ja kuola valui suusta jännityksestä. No ei nyt ihan kuitenkaan.
Palkintojen jako meni sittenkin ihan loistavasti, tai niin ainakin mulle sanottiin. Ensi viikon sunnuntaina saakin sitten hävetä itseään oikein olan takaa, kun show tulee telkkarista.
Tämän vuoden kisan voitti Varpu Rapeli työllää Nigthlights ( ylin kuva). Hän oli itse valmistanut koko työn neuloksesta lähtien, joten voitto meni varmasti oikeaan osoitteeseen. Toiseksi tuli Pia Honkanen työllää The Gift of Organic Structualism(alin kuva), ja hän nappasi myös Seppälän Special Awardin. Kolmanneksi tuli Jere Vilo työllään Dressingroom Drama. Työhön kuului mahtavia yksityiskohtia, kuten suuri hattu ( toisiksi alin kuva).
Shown jälkeen kaikki siirtyivät alakertaan drinkeille ja seurustelemaan. Oli kyllä ihan mahtava ilta, pakko sanoa. Jos mieli tekee lukea lisää, niin NRJ blogin puolelta löytyy kattavampi kertomus illasta. Nyt mä siirryn viltin alle parantelemaan itseäni. Siihen ei tosin ole kuin tunti, ennenkuin mun pitää lähteä töihin, pläääh...
p.s Mekosta tulee parempia kuvia, kunhan flunssasta paranen!

No comments:

Post a Comment