2012/11/07

PANTHER

Seppälä leather pants/ vintage fur+ blazer/ Zara bag+ shirt/ Horze shoes 
Aamulla, kun heräsin kurkku oli armottoman kipeä. Päivän mittaan olo on muutenkin ollut aika hyytävä, mutta eiköhän tästä selvitä kääriytymällä vilttiin ja juomalla kaakaota. Fashion Night valmistelut on mun osalta suoritettu, sillä vein " mun " auton pesulle tänään ja huomenna se koreileekin siellä kaiken juhlakansan nähtävillä. Omat valmistelut on hieman puolitiessä, kynnet on lakkaamatta, ripset ostamatta ja kampaus päättämättä. No eiköhän kaiken ehdi hoitaa huomennakin. Koulu verottaa mua huomenna vaan muutaman aamutunnin verran ja sitten vuorossa on kampaaja ja nätiksi laittautumista. Ihan älytöntä, että huomenna se sitten vihdoin on, kun muistelen kesää kun aikaa oli vielä todella paljon. 
Niin ja suuri kiitos kaikille, jotka kommaili edelliseen postaukseen, nimittäin pääsin tänään niiden saappaiden jäljille ja ne on tällä hetkellä varattuina mulle ja huomenna Santtu saa noutaa ne kotiin töiden lomassa. Aleksilta ne olivat meinaa loppuneet, mutta Jumbon liike pelasti. Nyt mä nään kuitenkin parhaaksi kääriytyä sohvalle ja ottaa Bafucinin. Huh huh. 

When I woke up in the morning my throat was aching so much. I have feel a little bit sick whole day but I think everything is going to be alright with a blanket and hot chocolate. Fashion Night is tomorrow and my preparations are in the half way. I haven't done my nails, I haven't bought my lashes and hairdo is not chosen yet. It feels so weird that it is already tomorrow.
But now I start relaxing and drinking some hot drinks!

No comments:

Post a Comment