2012/11/01

PEPLUM BELT

 Vintage fur/ dress Monki/ peplum belt H&M trend/ shoes H&M
Nyt kun siitä mustavalkoisesta päästiin, niin siirryin ilmeisesti pelkkään mustaan. No ei vaiskaan, oli mulla värikästä vaatetta päällä aamuluennolla, mutta koska toi peplum vyö huusi kokeilua, niin yhdistin sen näin ensikertalaisena vähän helpommin. Oon nyt jo keksinyt sille vaikka kuinka monta tapaa, yhdeistellä, ja voisinkin väsäillä siitä ihan oman postauksen, jos innokkaita löytyy. Peplumien suurena ystävänä oli toi melkeinpä pakko hankinta. Toisenlaisiakin versioita olen kyseisestä viritelmästä nähnyt, mutta tässä mallissa kiinnitys on sopivan ronski ja peplum sopivan iso.
On se kuitenkin kumma juttu, että turkilla ei meinaa tarjeta ulkona, vaikka lämpötila keikkuu vielä plussalla. Jotenkin täällä Helsingissä on vaan aina niin kylmä ja tuuli vihmoo tuhatta ja sataa. Milläköhän ihmeellä pärjään talven, jos jo nyt paleltaa. Ainakin alle täytyy lisätä monen monta kerrosta lämpöä tuomaan. Konkreettisen jäätymisen lisäksi oon jäätynyt myös mielen tasolla, sillä tajusin eilen illalla tullessani Halloween kemuista kotiin, että Kiinteistö- Kaisa jakso oli näkemättä, ja mehän alettiin Santun kanssa sitä tuijottamaan. Yöunet jäivät aika vähäisiksi, mutta kuitenkin oon ehtinyt jo rämpimään niiden voimilla jumpan,  luennon ja lukemisen lisäksi yhden työhaastattelun. Toivon kovasti, että saisin kyseisen paikan, sillä kaipaan jo kovasti työkavereita ja vakinaista työpaikkaa, vaikka keikkatyötkin ihan kivoja ovat. 

Black and white change to black. Actually I wore colorful clothes today but then this peplum belt cried to be used so I tried it with this simple outfit for the first time. I have already created many outfits where I can use this wonderful piece. Thanks for the person who created peplum belts, I'm in love ! 
The weather has been so grazy today and it has been very gold. In some moments I felt like that fut wouldn't be enough. My mind has also been icy because I didn't sleep that much last night. When I came home from the party we started to watch some series which we had missed and then the clock was already 2am. But still today has been quite good day spiced with some school stuff and job interview. Keeps your thumbs up that I get that job! 

1 comment:

  1. Haastoin sut Liebster-blogiin!:)
    > http://fashionfriendsandfootball.blogspot.fi/

    ReplyDelete