2012/11/29

SNOW STORMBikbok jeans+shirt+necklace/ vintage fur/ shoes Jeffrey Campbell
Lumi sade ja pimeys kolmen aikaan päivällä esti tämän päiväiset ulkokuvailut. Sen sijaan me jouduttiin Sannin kanssa räpsimään kuvia Citycenterin ruuhkaisilla käytävillä. Vaikka rakastan lunta, niin olisi onnellinen jos samaan aikaan voisi myös joskus olla valoisaa. Viime päivät ovat kuitenkin kuluneet niin paljon sisätiloissa, ettei ulkona sataneet kissat ja koirat ole haitanneet mitään. Huomenna se sisällä tököttäminen kuitenkin loppuu, kun meijän liike avataan. Se tulee olemaan niin jännittävää. 
Tänään tehtiin kuitenkin vielä viimeiset silaukset, jotta liike olisi täydellinen.
Töistä hipsin nopeasti kotiin, ja nyt olisi seuraavaksi vuorossa sitten niinkin ihanaa tehtävää, kun siivoamista. Lauantaiset synttäribileet on aiheuttanu mulle vähän harmaita hiuksia, koska työt vie aika monen monta tuntia mun päivistä ja leipominen yms pitäisi näillä näkymin hoitaa yöaikaan. Tuulettumaan pääsen onneksi tänään, kun suuntaan Isan kanssa ensin Elin Kling for Guess by Marciano lanseeraukseen, ja sen jälkeen vielä Adamsiin Bikbokin bileisiin. Eilinenkin kului hyvän ruuan, juoman ja seuran ansiosta hyvin rattoisasti, kun me käytiin työporukalla syömässä. Eipä ole ainakaan tekeminen päässyt viime päivinä loppumaan...

Because of snow and darkness before 3 pm we decided to take photos inside. Even though I love snow I hope that sometimes there would be lightness and snow at the same time. Last days awful weather hadn't be any problem for my but now when there have more time to do something else than work I really wait for summer. 
But this day and tomorrow are join to be very funny because tonight we are going to celebrate Bikbok and Elin Kling for Guess by Marciano launching and then tomorrow we are opening our store. There have so much to do in last weeks but I don't complain.

No comments:

Post a Comment