2012/12/03

BIK BOK LAUNCH PARTYVaikka viime torstaista ja bileistä on jo jonkin verran aikaa ajattelin tulla postailemaan teille päivän tapahtumista. Meidänhän liike aukesi vasta perjantaina, joten me saatiin ihan rauhassa vielä rillutella menemään. Bileet järkättiin Adamsissa ja paikalla oli paljon porukkaa, niin täältä Suomesta, kuin Norjastakin.
Oli ihan huippua, että koko Norjankin toimisto oli lähtenyt tänne Suomeen asti juhlistamaan Bik Bokia meidän kanssa. Itse iltakin oli tosi kiva, ja siihen sisältyi drinkkien ja naposteltavien lisäksi musiikkia sekä muotinäytös.
Pidettiin hauskaa työporukalla ja Isa lyöttäytyi myös meidän porukkaan. Kaikinpuolin ihan mahtavaa! Asuna mulla oli yksi ihana BikBokin mekko, joka me tullaan kuvaamaan tän viikon aikana, joten näätte sillon.

Niin ja keron teille huomenna mun ekoista päivistä Ellellä, koska en saanut raahattua tänä aamulla Santtua kuvaamaan, mutta huomenna se tulee vaikka väkisin. Nyt kirjotus kuitenkin takkuaa, koska harjottelun lisäksi oon ollut myös töissä ja hieman unen tarpeessa.

Some pictures from last weeks Bik Bok launch party. It was such a great evening!

No comments:

Post a Comment