2012/12/25

BLACK & WHITE
     vintage fur/ Seppälä leather pants/ Zara shirt/ H&M blazer
Tällaisissa vetimissä tuli vielä eilen käytyä kaupassa. Mustavalkoisia asuja on eksynyt päälle aika luvattoman monta kertaa viime aikoina, mutta ehkä se kuuluu tähän vuodenaikaan. Erityisesti H&M aleista mukaan napattu H&M Trendin tweed bleiseri korukivillä on muodostunut mulle jo nyt todella rakkaaksi. Oversize mallinen bleiseri näyttää musta aina hyvältä.
Tän päivän asua ei kuitenkaan tänne blogin puolelle eksy, sillä ollaan oltu Santun kanssa rinteessä koko päivä. Nyt tultiin tankkaamaan vähän joulumättöä nassuun ja kohta suunnataan vielä takaisin. Venäläiset turistit, joita täällä on paljon, ottaa mua niin paljon päähän. Joko ne laskee täysillä niskaan tai sitten ne jumittaa keskellä rinnettä, kun ne ei osaa laskea. Ei sillä että itse olisin maailman taitavin, mutta ainakin tänään on sujunut sen laudankin kanssa paremmin mitä koskaan aikaisemmin ;)
 
This is what  I wore yesterday when we went to grocery store to make some last minute shopping. I really love that tweed blazer with embellished collars which I found from H&M sale.
Today's outfit is not going to show here in blog because we have been snowboarding with Santtu whole day. Now we came back to cottage to eat and rest and soon we're heading back. And it was very nice to notice that I wasn't that bad in snowboarding which I thought ;)

No comments:

Post a Comment