2012/12/17

ELLE FEATURE


Pääsin viime viikolla Elle.fi sivustolle, jee! Ajattelin muutenkin, että voisin kertoa teille vähän, että miten nämä muutama viikkoa ovat täällä toimituksessa sujuneet.
Aloitin siis joulukuun alussa Ellen toimittajaharjoittelijana, ja tehtäviini kuuluvat nettijuttujen kirjoittelu, sekä nyt pikku hiljaa olen päässyt myös aloittelemaan lehtijuttujen kirjoittamisen. Olen kirjoitellut nyt aluksi pääasiassa tiedotteiden pohjalta juttuja, ja nyt mulla on työnalla muutama haastatteluihin pohjautuva juttu. Pääsette lukemaan mun kirjoittamia juttuja mm.  Minni f. Ronyasta sekä H&M uudesta yhteistyömallistosta.

Päivät on menneet super nopeasti ja viime viikolla auttelin myös meidän toista harjoittelijaa Annaa, kun otimme vastaan kuvauksien vaatteita, sekä purimme niitä. Itse kuvauksiin en päässyt tällä kertaa mukaan, koska meillä on tällä hetkellä kaksi muotiharjoittelijaa, mutta keväällä kun harjoittelijoita on vain yksi pääsen todistamaan myös kuvauspäivää. Tämä juttu on todellakin yksi jutuista, mitä odotan eniten tässä harjoittelussa.
Tulen viettämään täällä Ellessä aikaani ainakin maaliskuuhun asti, mutta mahdollisesti jopa kesäkuuhun asti. Työkaverit on ainakin todella mukavia ja tämä tulee olemaan tulevaisuuteni kannalta todella hyödyllinen kokemus.
Toivoisinkin, että mikäli te Elleä tai Elle.fi luette ja huomaatte mun tekemiä juttuja, niin tulkaa ihmeessä kertomaan palautteenne niistä, se olisi todella mukavaa. Laitan tänne vaikka vielä lehden ilmestyessä vähän vinkkiä siitä mitä mä oonkaan rustaillut :)
Niin ja niille kenelle Elle ei vielä tule kotiin niin nyt olis sitten aika tilata sillä, meillä on ihan huipputarjous nimittäin saatte 5 kuukautta vain parilla kympillä, kun normaalistihan yksi numero maksaa lähemmäs 9e. Kaupan päällee tulee vielä 40e edestä mineraalimeikkejä, joten ei todellakaan huono diili. Tässä olisi myös huippulahja muotifriikille. Seuraavaan numero on mun jokavuotinen lemppari numero, sillä helmikuun numeron mukana tulee myös Elle Collections, jossa siis esitellään kevään trendit :) Alla olevasta linkistä pääsette tilailemaan omanne kotiin!

I was featured on Elle.fi last Friday, so cool! My intern in Elle has just started but I can tell you that this is what I really wanna do in future. I've been doing a lot of stuff like writing stories to Elle.fi and now I'm also preparing some things for the February's issue. 
I'll let you know when something cool happens like shootings and stuff! :)

No comments:

Post a Comment