2012/12/08

FIT FIT FIT


                                                                      pic. BusinessInsider
Ostin tällä viikolla kotiin muutaman paketin suklaata, niitä ihania pahvirasioita, missä on joulun tunnelma. No ne suklaat alkoivat hupenemaan kovaa vauhtia jo samana iltana, ja yllättäen huomattiin Santun kanssa, että niitä karkkipapereita alkoi löytymän vaatekaapista ja ties mistä. Muutenkin ollaan lipsuttu meidän aloittamasta "herkkuja kerran viikossa-projektista" aikalailla ja liikuntakin on jäänyt taka-alalle muiden kiireiden takia, vaikkei se oikeasti mikään syy ole.
Niinpä päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja tehdä ruokavalio remontin, myös liikuntaa aion harrastaa useamman kerran viikossa. Tällä kertaa olen oikeasti tosissani ja oon tehnyt mulle jo suunnitelmat, jotta salille tulisi sitten oikeasti lähdettyä ja liiat herkut tulisi jätettyä pois. Kokonaan en pysty suklaasta, kekseistä ja sipsistä luopumaan, joten aion menetellä samalla tavalla, kuin NRJ:n iltapäivän Tuija Pehkonen. Juteltiin muutama kuukausi sitten hänen aloittamastaa kuntoprojektista, ja hän kertoi saaneensa personal traineriltaan luvan yhteen puolikkaaseen herkuttelupäivään. Näillä siis mennään.
      Mitään painoahan mun ei tarvitse pudottaa, enkä haluakaan, vaan haluan vain kiinteytyä ja saada paremman kunnon. Vatsa, sisäreidet, peppu ja kädet saisivat saada vähän lihasta. Ratsastus pysyy edelleen yhtenä liikuntamuotona, sillä se on mulle todella rakas harrastus. Tämän lisäksi aion lenkkeillä, sillä raikas ulkoilma innostaa enemmän, kuin hikinen pikku sali. Sinne kuntosalillekin tosin aion eksyä useamman kerran viikossa, mutta airobiset osuudet hoidan mielummin ryhmäliikunta tunneilla, kuin juoksumatolla, inhonan meinaan itsenäistä lämmittelyä.
Vaikka pääpaino pysyykin asuilla ja muotijutuilla niin ajattelin kuitenkin välillä kertoa, miten etenen tässä projektissa ja kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan, laittakaa siis jotain kiinteytys vinkkejä tulemaan!

We started "sweets only once a week- project" with Santtu couple months ago and it has been such a big joke. But this week I bored to my bad food habits. On Monday I'm gonna start my exercising project spiced with better eating habits. 
This time I'm gonna keep my decision.

2 comments:

  1. Joo tiukat herkkupäivät on hyvät. Myöskin ruokavalioon proteinia ja hiilarit vähemmälle. Jos esim maitotuotteet ei kuitenkaan nappaa kokeile jotain protskuvalmisjauheita, suosittelen! Myöskin suunnittelee itselle kaksi saliohjelmaa: pitkän ja lyhyen ja kun ei löydy aikaa tai motivaatiota kunnon rääkkiin voi lyhyen tehdä. Ite käytän aina yhtä kappaletta ja teen aina esim matolla vaikka vatsat eli yks kappale ja yksi liike, sekin toimii (: tsemppiä liikkumiseen!! t. tyttö joka löysi liikunnan ilon ja nyt se on elämäntapa

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maitotuotteet maistuu onneks :) kiitti saliohjelma vinkistä täytyy testata!

      Delete