2012/12/15

GIRL ON FIREBik Bok coat/ Zara shirt + bag/ Seppälä blazer/ Mango velvet pants/ Dinsko shoes
Turun visiitistä ja töistä selvitty. Joulushoppailut melkein tehty. 
Päätin jättää illan menomeiningit välistä, sillä heräsin kuudelta aamulla, jotta ehdin 7.30 bussiin ja siitä taas töihin. No mun suunnitelmat unien jatkamisesta bussissa kariutui siihen, kun takana istuva vauva karjui lähes koko matkan. Sama karjuminen jatkui myös metrossa, kun tulin töistä kotiin. Vastapäätä istuva vauva huusi koko matkan. Seuraavalla kerralla valitsen paikkani paremmin.
Kuvat on eiliseltä, kun vetäsin päälle sen ihanan täydellisen t-paidan, josta puhuin muutama postaus takaperin. Kaveriksi vedin Mangon samettipöksyt ja mustavalkoisen bleiserin Seppälästä. Viima ja yhtäkkiset tuulen puuskat pitivät takin mun yllä, vaikka kuvat olisi olleet varmasti ilman parempi.
Mulla on nyt muutenkin ihan älytön innostus erilaisten asujen kokeilemiseen, ja ajattelin, että huomenna, kun mulla on vapaata, sekä joululomalla työllistän Santtua ihan kunnolla ja me napsitaan kuvia varastoon niiden päivien varalle, jolloin kylmä ja pimeä estää niiden napsimisen. Niin ihanaa, että joulu tulee. Se tarkoittaa aina sitä, että kohta tulee kevät.

Turku and work, check. Christmas shopping, almost check.
I decided to skip this evenings party because this day has been already so long. I woke up a 6 am to catch 7.30 am bus. I planned to sleep the whole two hours to Helsinki but then some baby cried the whole time. That same crying continued in metro when I was coming back to home. Next time I'm gonna choose my place better. 
But these pictures are from yesterday when we shoot with Jassu. Weather was once again very windy and snowy as you can see in my face. I promise that I try to shoot as many outfits as possible tomorrow and in Christmas holiday. Then there is not going to be those stupid breaks.
But now some school stuff and after that we are starting to bake gingerbread, have a nice Saturday evening!

No comments:

Post a Comment