2012/12/02

MATRIX

BikBok coat+ jumper+scarf/ Zara necklace/ Seppälä leather pants/ Horze shoes
Saavuin kotiin ehkä noin puoli tuntia sitten. Töitä on taas tullut painettua, mutta nyt kun avajaisviikonloppu on takana päin niin normaali arki voi taas alkaa ja tähän elämään tulee muutakin sisältöä. Toisaalta noita 10 viime päivää tulee ikäväkin, sillä liikkeen rakentaminen on ollut todela hauskaa, mutta rankkaakin. Tänään töissä vierähti pieni kyynelkin, kun meidän piti hyvästellä meidän norjalainen vahvistus Camilla. En ole ikinä aikaisemmin tutustunut kehenkään niin herttaiseen ja ihanaan tyyppiin. 
Huomenna tuleekin kuvioihin sitten taas ihan uudet jutut, sillä suuntaan aamulla koulun sijasta Punavuoreen Ellen toimitukseen. En tiedä vielä yhtään mitä tulevan pitää, mutta aikaisemmat harjoittelijat ovat saaneet tehdä ihan lehteenkin juttuja ja päässeet auttamaan kuvauksissa. Oon aika varma, että tuun viihtymään. Mietiskelinkin tässä yks päivä, että mun kevät on melkein pelkkiä vaatteita, että jossain vaiheessa alkaa ehkä tulemaan korvista uloskin, voiks niin muka edes tapahtua? 
Mutta palaan huomenna illalla töiden jälkeen postaamaan teille miten mun eka päivä Ellessä sujui, plus paljastan Luukku 1 voittajan. Adios!

I came home about half an hour ago. I've been working like grazy couple last days but tomorrow normal weekdays start again and there is going to be also something else than just work. Building of store was so much fun but also very hard. Today was also sad day because Camilla, our norwegian support left home. I'm gonna miss her because she was such a sweet person.
And tomorrow there is also going to be something new because I start my intern in Elle Finland. I don't know anything about what that's gonna include but let's see. 
But I'll be back tomorrow evening and tell you how was my first day in Elle!

4 comments: