2012/12/06

MY FAVORITES

BikBok coat+shirt+necklace/ EK for Marciano skirt/ Jeffrey Campbell shoes/ Zara bag
Tänään päälle eksyi kaikki lempparit kerralla, tai oikeastaan ne on eksynyt jo muutamana muunakin päivänä, mutta sillon kuvailut on saanut jäädä epäsopivien aikataulujen takia. Vetäisinpä ne nyt päälle vielä kerran näin itsenäisyyspäivän kunniaksi ja tykkään tykkään. Lumisade oli taas pilata kuvailut mutta, me hyökättiin Santun kanssa ulos heti kun se hetkeksi helpotti. Elin Klingin hame on paras ( ja kallein) ostos mitä oon varmaan ikinä tehnyt ja tuun varmaan käyttämään sen ihan puhki. Samoin aamutakilta näyttävä pitkä takki on vienyt mun sydämen. Olisipa kaikki vaatekaappini vaatteet yhtä mieluisia ja helppoja yhdistää. 
Me ollaan kohta puoliin suuntaamassa Santun kanssa syömää jonnekin, jos mikään paikka on auki ja sen jälkeen me aateltiin mennä katsomaan Salkkari- leffa. Se on varmaan ihan "huippu", mutta tulipahan sitten ainakin nähtyä. 
Mahtavaa itsenäisyyspäivää kaikille ja käykäähän osallistumassa luukku 2. huippukivaan arvontaan!

When I had dressed I realized that I was wearing all of my favorite things. After that I've been using this combo quite many days. I wore them also today because I noticed that we haven't shooter them yet. Elin Kling for Marciano leather skirt is my best ( and most expensive) bought for a while, I think I'm gonna use that until it will be broken. And that long coat is also one of my loveliest things.  I wish that all clothes in my wardrobe would be as cool as those two.
But we are soon heading to some restaurant to eat and after that to movies. Finland has its Independence day today so everybody is having day off, that's quite nice I think...

5 comments:

 1. OI toi takki on ihana, saanko udella sen hintaa? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. mmm niin on :) hintaa sillä on 140e

   Delete
 2. Tykkään niist kenkistä! Tosi hauskoja ja erikoisia, pistä silmiin :)
  Sulla on muutenkin hyvä kenkien maku

  A
  www.whosaalo.com

  ReplyDelete