2012/12/23

NEW YEAR EVE PLANS

Bag Zara/ BikBok dress and top

Tai no ei oikastaan suunnitelmia, kun sellaisia ei vielä tällä hetkellä ole olemassakaan. Niitä suunnitelmia on hankala tehdä, kun en tiedä edes kummassa kaupungissa olen, Turussa vai Helsingissä. Alkuperäisen suunnitelman mukaan suunnittelin viettäväni kyseisen illan Helsingissä, mutta koska kaikilla tuntuu olevan jo suunnitelmat valmiina, ja me ollaan Idan kanssa ainoita, joilla niitä ei ole.
Eilen illalla, kun Allu ja Saskia tuli meille ja jutskailtiin sipsipussin ääressä uudesta vuodesta, niin mulla iski kauhea kaipuu tulla Turkuun. Oon syksyn aikana päässyt niin vähän Turkuun johtuen töistä ja muista menoista, niin olisi tosi kiva tulla tänä yhtenä iltana tänne, kun kaikki on varmasti ulkona. Uuden  vuoden suunnitelmat varmasti selkeytyy ens viikon aikana, mutta sen illan asustuksesta mulla on jo aika hyvä visio.
Omasta vaatekaapista löytyisi jo valmiiksi helmikirjailtua mekkoa ja toppia, jota en oo itseasiassa kertaakaan vielä pitänyt. Mutta myös toinen idea on ja sitä varten mun tulisi hankkia mekko. Haluaisin nimittäin kovasti pukeutua maxi mittaan. Laukku on tuo Emmiltä ja Veeralta saatu pikkulaukku, ja kengät kuoriutuvat Santun joululahja paketista, joka on varmasti joulun lempparilahjani. Se tosin jumittui jonnekin USA- Suomi välille ja saankin lahjani vasta ensi viikolla. Me ollaan oltu Santun kanssa ihan super huonoja tänä vuonna, nimittäin mä kerroin 10min lahjan oston jälkeen mitä oon ostanu Santulle lahjaksi ja Santtu taipui pienen painostuksen jälkeen samaan.
No mutta mä suuntaan nyt pakkaamaan laukkuja, sillä lähen kohta puolin joulun viettoon Himokselle meidän mökille. Ootan jo ihan innolla, että pääsen sinne hankeen möyrimään meijän hauvavauvojen kanssa!

I don't really have plans for that special evening. I don't even know where I'm gonna spend that but I think that I'm smarter next week. But one thing which is sure is what I'm going to wear. That bag is something which I definitely gonna wear but then I got some problems for choosing my clothes. I got one dress with pearls and then that top, which you can see above. But I have also thought that some maxi dress would be nice and I already have found one. 
Shoes are also easy to choose because Santtu bought me the best Christmas present ever. They didn't make it for Christmas but I get them next week, yeeyi! 
But now I need to go pack my luggage because I'm soon off to Himos to spend Chistmas! 

2 comments:

  1. Apuaa en kestä miten ihana toi laukku! saanko udella paljoin maksoi? :) toi olisi perfect uuden vuoden menoihin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sain sen lahjaks ni en osaa sanoo hintaa, mut veikkaisin et joku 40euroo :)

      Delete