2012/12/29

SHOEMANIAZara and Asos shoes
Mun kenkähyllyt on täyttyneet tällä viikolla hurjaa vauhtia. Kolme paria on jo kotona ja yhtiä vielä odotellaan. Tähän on yksinkertaisesti syynä se, että kyllästyin pitämään Horzen ehkäpä parhaita kenkiä jalassani viikosta toiseen. Eihän niissä todellakaan mitään vikaa ollut, ja mun monet muutkin kaverit ryntäsivät Prismaan hankkimaan itselleen muutaman kympin maksavat aidot nahkapopot. Aloin kaipaamaan kuitenkin sitä koroilla sipsuttelua, vaikka noi sääolosuhteet ovatkin olleet näitä mun unelmia vastaan aikalailla. 
Niinpä otin aleiden tavoitteeksi löytää mulle hyvät korolliset arkikengät. Eile Zarassa tärppäri ihan täydellisesti, ja oon jo nyt rakastunut noihin kenkiin. Samaisesta puljusta tarttui mukaan myös muita super ihania juttuja, mutta ne odottakoon siihen asti, että Santtu ottaa kuvia. 
Asoksen osotokset puolestaa olivat täysin heräteostoksia, sillä muutama viikko sitten kaikki kengät olivat -50% ja sen lisäksi nokkelana etsin vieläpä alennuskoodin netistä laskemaan hintaa entisestään. Alla olevien kultakärkisten "ei niin mukavien" kenkien lisäksi mun hyllyjä koristaa saapaspari. Ne ovat ylipolven mallia ja istuvat täydellisesti. Saatte niistäkin sitten myöhemmin kuvamateriaalia, sillä nyt mun pitää ottaa jo nokka kohti itää ja töitä !

I found some perfect everyday shoes on sale. Now you can see me wearing something else than those Horze boots!

4 comments:

  1. Wow mitä kenkiä! Tollasissa sitä kehtaakin sipsutella :)

    nevaehnevaeh.blogspot.com

    ReplyDelete