2012/12/09

TEAM 3


BikBok jeans +top/ Zara bag/ Topshop shoes/ blazer old
Mistä lähtien musta on tullut farkkutyttö? No ilmeisesti siitä lähtien, kun vedin jalkaani Never Denimin super flexit, muihin en oo enää palaamassa. Ihastuin kovasti näihin punasiin pöksyihin, kun kävin moikkaamassa työkavereita perjantaina, ja se oli menoa sitten. Olisin halunnut yhdistää tähän lookiin vielä lippiksen ja baceball tyylisen takin, mutta koska en onnistunut löytämään ensimmäistä ja toista en edes omista vetäsin sitten päälle lemppariksi muodostuneen pitkän takin. 
Eilinen päivä menikin töissä ja Emmillä, tänään on vuorossa heppailua ja sen jälkeen töitä. Illalla pitäisi vielä jaksaa uppoutua tilastotieteen ei niin- ihanaan maailmaan. 
Tänään kuitenkin arvotaan No7 Winter Spa- kori, joten te jotka ette oo vielä osallistuneet, niin käykäähän heittämässä kommenttia TÄSTÄ. Osallistumis aikaa on aina klo 20 asti joten woopwoop!

I have fallen love with these never denim pants. Jeans are not my thing or they weren't my thing but super felx jeans changed everything. I wanted to mix this outfit with baseball coat and cap but I couldn't find them, buuu!
Now i'm off to stable and after that to work, see you tomorrow!

2 comments:

  1. Kivan näköiset housut. Näyttää ihan, että olis samettia??????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei oo samettia vaan ihan farkut :) on iha superit jalassa!

      Delete