2012/12/30

THERE'S SOMETHING IN THE WATER

Zara leather jacket+ankle boots+ bag/ Monki dress/ H&M peplum belt
Kiireiset kolme työpäivää alerekien keskellä päättyi muutama tunti sitten. Sen jälkeen onkin tullut sitten vedettyä ruokaa massuun ihan kunnon pääaterian ja jälkkärin voimin. Tälle päivälle olisi vielä tiedossa siivoamista, sillä koti tulisi saada kuntoon nyt, jotta sitten uuden vuoden jälkeen on helpompi alottaa kunnon elämäntapa remontti. Tai oikeastaan vaan ruokavalio remontti ja liikuntaa kalenteriin.
Eilen harrastin mun lempi urheilulajia, eli shoppailua ihan olan takaa. Zarasta kun paljastui taas niin ihania juttuja, joita kaikkia olin kyttäillyt jo aikaisemmin. Päälle niistä eksyi tänään ( ja eilen ja edellispäivänä) tuo maailman ihanin nahkatakki, joka on edestä lampaankarvaa. Onneksi päivien lämpötilat ovat pysyneet nyt ihan hyvissä lukemissa, niin pääsin testailemaan sitä jo nyt. Sen kaveriksi puin tänään ihan perus mustan asun ja jalkaan vetäisin myöskin alesta löytyneet cowboy henkiset bootsit. Enpäs edes huomannut, että niissä oli noinkin korkea korko, sillä noilla voisi tepsutella menemään varmaan koko päivän.
Huomenna tepsuttelen sitten Turkuun uuden vuoden viettoon. Ja ainakin näiden tämän hetkisten kalenterien mukaan tammikuu tulee olemaan ihan tosi kiireinen. Blogin puolellakin tapahtuu uutta, sillä Stylebites muuttaa NRJ puolelle tammikuussa, mutta muuten kaikki kyllä säilyy ihan samana ulkoasusta juttuihin, jee!

I found some very cool on sale. This leather jacket with lamb fur is a perfect and it's from Zara like those boots also. They are so comfortable to walk, my best shoes at the moment!


4 comments: