2012/12/04

WESTERN SHIRT


Bik Bok shirt+ring+jeans/ Zara bag+boots/ vintage fur 
Meinasin uskaltautua tänään ulos sukkiksissa, mutta kiitin luojaa kun pääsin ulos etten tehnyt niin. Pakkasta on ollut nyt muutamana päivänä jo aika paljon, eikä farkut ja turkkikaan meinaa enää riittää. Tosin mielummin näin, kuin että taivaalta satais jotain märkää alas. Viime päivät on menny ihan super vauhtia, sillä tässä on nyt harjottelu, työt ja koulu kaikki päällekäin. Onneksi koulu poistuu joululomalle ensi viikolla, mutta sen takia tässä onkin menossa kunnon viime hetken puristukset kurssien, ryhmätyön ja lukemisen kanssa. 
Ellellä kaikki on sujunut mukavasti ja oon päässyt jo kirjoittelemaan Ellen nettiin muutamia juttuja, ja varmasti nyt pikkuhiljaa niin tulee enemmän tekemistä ja opin koko ajan lisää lehden teosta, ja pääsen toivottavasti jossain vaiheessa myös mukaan tekemään sitä. Toimituksessa on tosi rento meininki ja kaikki työkaverit on auttaneet mua ja yhteishenki on tosi hyvä. Vielä en oo päässyt meidän vaatevarastolle kurkistelemaan, mutta sekin hetki toivottavasti jossain vaiheessa vielä koittaa, ehkäpä ensi viikolla, kun tiedossa on kuvaukset. En tiedä vielä pääsenkö mä niihin avustamaan, koska muutama vanhempi harjoittelija on vielä tän kuukauden kuvioissa. Se olisi kuitenkin ihan huisia. Mutta nä muutama päivää on jo osoittanu mulle, että oon ihan oikeassa paikassa, ja tä on sitä mitä mä haluaan oikeasti tehdä.

I almost left home in tights this morning but I thank god that I didn't do that. The weather has been so freezing whole day that even jeans and fur can't warm me up enough. But I don't complain because I love snow and it looks also very beautiful outside. Last days have been both very cold and busy. My days are full of work, school and intern. But I'm happy that next week my Christmas break begins at school but before that I got still some test to do and so on.
In Elle everything has been fine. I've been writings some stuff and my co-workers are very nice and helpful. Even though I've been there only couple days I can tell you that this is what I really wanna do.

2 comments:

  1. vähän kivalta kuulostaa toi elle! mulla olis haastattelu sinne tammikuussa, toivotaan et mäki pääsisin sinne!:)

    ReplyDelete