2013/01/16

BASIC WINTER DAY Zara skirt & shoes/ BikBok shirt/ vintage fur/ H&M Trend peplum belt
Tänään sitä sai sitten huomata ensimmäisiä kertoja, että jotkut hieman paksummat vaatteet ja hieman lämpimämmät kengät tekisivät terää. Näinä parina päivänä, kun oon hytissyt pysäkillä odottelemassa millon mitäkin kulkuneuvoa niin oon haaveillut paksusta toppatakista ja UGGeista. Miksi kaikki lämmin on kuitenkin rumaa, tai ei välttämättä rumaa mutta ei miellytä mun silmää. Neuleet on tylsiä, toppatakit on tylsiä, lämpimät kengät on rumia ja rakastan sukkahousuja. No tässä on tullut paleltua jo aika monta vuotta, joten eiköhän tässä vielä muutama mene siihen asti kunnes me lähdetään Santun kanssa lätkimään täältä Suomesta. 
Katselen täällä Juttaa ja puolen vuoden superdieettiä ja haaveilen huomisesta lounashetkestä. Meen nimittäin Chef & Sommelieriin lehdistötilaisuuteen syömään herkkuruokia. Kyseessä on kuitenkin terveellistä ruokaa, sillä kyseinen ravintola vannoo puhtaiden raaka-aineiden varaan. Muutenkin huomenna tulee olemaan kiva päivä, koska pääsen salille. Ensimmäistä kertaa mun elämässä oon innostunut saleilusta, ja muutenkin terveellinen ruoka maistuu. Herkkuja ei oo tehny mieli pariin viikkoon, vaikka oon yleensä herkutellut joka päivä. Tuntuu todella mahtavalta!

Today I got almost frozen. I h-a-t-e winter. But happily tomorrow's lunch will make me happy again. Good food in Chef & Sommelier. I'm so happy now with this healthy life. I've been eating only fresh food and lot of fruits, salad and berries, so good. Gym has also become one of my favorite places. Yeeei!

No comments:

Post a Comment