2013/01/02

FIRST OF 2013


Zara boots+ leather jacket/ Seppälä leather pants/ BikBok shirt + necklace+bag
En ole eronnut tuosta takista siitä lähtien kun sain sen käsiini. Tämä jos joku on sitä rakkautta ensisilmäyksellä. Sateetkin ovat saaneet sataa ihan mieluusti, sillä jo tänään kadut olivat korkokengille sopivat ja pääsin tallustamaan näillä kaunokaisilla ilman, että näytän bambilta. Muutenkin kevät on tullut mun sydämeen, vaikka tiedän että tällainen hössötys on hieman liian aikaista, mutta niin ihanalta Helsingin kadut näyttivät tänään, kun aurinko valaisi niitä. 
Katseet on muutenkin siirtynyt jo kevääseen ja halajaisin vaatekaapin täytteeksi jos jonkinäköistä riepua ja kevään sneak peekit ainakin H&M ja Topshopilta ovat näyttäneet ihan super hyviltä. Siihen asti kunnes nämä mallistot marssivat kauppoihin on rahahanat kiinni.
Samoin kävi myös herkuille tänään, sillä aloitin vihdoin sen kuntokuurin. Saas nähdä kuinka tiukkaa nyt illalla tekee, kun suuntaan näillä näppäimillä Miran luo näkemään pitkästä aikaan koulukavereita!

That was pure love when I saw that jacket.  And those shoes. Happily the weather has been quite mild these days that I have been able to wear them. It felt almost like spring when sun shined today in the streets of Helsinki. I can't even tell you how bad I'm waiting for spring. 
I also started that sport+food promise which I told you earlier. Tonight is going to be my first test because we are going to Mira's place. It's very nice to see my school friends again!

8 comments:

 1. ihana asu ja ihana blogi! :) mä jään ehdottomasti seuraamaan :)

  ReplyDelete
 2. Happy new year! Love those leggings!

  Jess xx

  http://sisko-blog.blogspot.com.au/

  ReplyDelete
 3. hiii sait ton vihdoinkin!!!! ;P

  ReplyDelete
 4. Koko vartalokuvat on tosi rakeisia! Millä linssillä kuvaat? Lähikuvat on tarkennettuja mutta kokovartalokuvat on tosi rakeisia mikä on harmi sillä asu on hieno.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mul on canonin 1.8/50mm mut en mä usko et se siitä johtuu. Nä kuvat on ottanu mun kaveri Anna joka ei oo kuvaillu paljoa, eikä osaa tarkennellä tai muutakaan :) harmi kun mun ja Santun aikataulut menee niin ristiin ton ilman kanssa ettei se ehi ku viikonloppusin kameran taakse

   Delete