2013/01/01

NEW YEAR PROMISES

Vuosi 2012 oli mahtava ja siihen sisältyi paljon suuria muutoksia. Tuttu ja turvallinen lukio loppui ja muutin pois kotoa Helsinkiin. Sain paljon uusia ystäviä, aloitin Stylebitesin, pääsin NRJ muotitoimittajaksi ja aloitin opiskelut yliopistolla. Viimeisimpänä vuoden valloituksena aloitin harjoitteluni Ellellä.
Toivonkin, että vuosi 2013 toisi tulleessaan vähintäänkin yhtä mahtavia asioita, ellei jopa parempiakin. Bongasin Alexan blogista kivan "uuden vuoden toive listauksen" ja ajattelin koota tänne nyt samanlaisen, jota voidaan sitten vuoden päästä taas kurkistella ja katsella, että mitä näistä sitten toteutuukaan.

 Opiskelun ja töiden suhteen vuosi lähtee aika rytinällä käyntiin, sillä harjoittelu Ellellä, sekä tentit pitää mut kiireisenä. Siihen päälle vielä töitä niin kalenteri on jo ainakin tammikuulle aika tukossa. Kevään olen vielä Ellellä, mutta kesän aion ottaa ihan rauhassa, ottaa aurinkoa, lomailla ja tehdä töitä. Sen enempää en työkuvioista vielä tiedä, muutakun että BikBokilla mennään. Toivon mukaan harjoittelu poikisi mulle myös mahdollisuuden tehdä freelancerin töitä ja myös stailaamiseen liittyvät jutut kiinnoistaisivat.
Koulussa aion ensi syksystä lähtien aloittaa sivuaineen muodinparissa ja aion muutenkin panostaa kouluun tosissani, sillä haluan sieltä pois niin nopeasti kuin on mahdollista. Ei siksi, etten viihtyisi siellä, mutta janoan jo sitä, että voin alkaa luomaan uraa.

 Blogin suhteen kuviot tulee muuttumaan nyt tammikuun aikana, ja ylihuomisen jälkeen olen sitten viisaampi ja voin kertoa myös teille enemmän. Ollaan NRJ porukan kanssa suunniteltu jo kaikennäköistä mun pääni menoksi. Muutenkin toivon, että kevään myötä aika ja valo ongelmat vähän helpottais, jotta päästäis kuvailemaan kunnolla. Oon suunnittellu myös aika monta muutakin juttua, mikä toivon mukaan parantaa blogin tasoa. Toivon myös, että vuosi 2013 tekisi blogista "tyoni". En halua lopettaa niitä oikeita töitä kokonaan, mutta edes pienet tulot Stylebitesin kautta olisivat ihan huippu juttu. Olen asettanut myös shoppailulle tavoitteita jos niin voi edes sanoa. Haluaisin kasvattaa laukkukatrastani jollai merkkilaukulla. Celinen Luggage olisi oikein toivottu.

 Vuosi 2012 oli todella huono matkustusvuosi ja muutenkin mua kaduttaa se, miten vähän oon päässyt matkustamaan. Tänä vuonna tilanne toivon mukaan muuttuu ja ainakin New Yorkin matka toukuulle on jo varattu. Sen lisäksi haluaisin vierailla vuoden aikana Roomassa ja joulun sekä uuden vuoden haluaisin viettää maailman toisella laidalla. Ollaan vähän suunniteltu, että lähdettäisiin jouluksi Balille ja uudeksi vuodeksi suunnattaisiin siitä Sydneyyn, mutta saa nyt nähdä miten säästäminen onnistuu.
Perinteisesti huomenna alkaa dieetti. Tällä kertaa se alkaa toden teolla ja aion ottaa tämän ihan tosissani. Tarkoituksena ei ole laihtua, mutta kroppa on päässyt vähän lössähtämään epäsäännöllisestä ja epäterveellisestä ruokailusta. Koitan myös liikkua säännöllisesti ja mahdollisimman usein. Ratsastus pysyy mukana ehdottomasti, mutta sen lisäksi haluaisin oppia tykkäämään juoksemisesta ja olla tyytyväinen sitten kesällä mun vatsalihaksiini.

Millaisia suunnitelmia teillä on vuodelle 2013? Ainiin ja hyvää uutta vuotta!

I planned some stuff for the year 2013. There are some issues about school, blog, work, travelling and healthier lifestyle.
What abou you guys? What you have planned?

2 comments:

 1. Oijoi, tykkään sun blogista tosi paljon vaikka itse olenkin enemmän huppari-tennari tyyliä kuin sun tyylinen :D

  Tosi hienoa, että olet päässyt Elleen ja NRJ ja Bikbokille töihin! En tiennyt että olet aloittanut blogin vasta viime vuonna, kirjoitat jotenkin niin sujuvasti ja kivasti :)

  Samaisia suunnitelmia odottelee tälle vuodelle. Lomamatka varattu (tosin vain Kanarialle) ja urheilua luvassa täälläkin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiva kuulla että tykkäät :)
   stylebitesin aloitin viime huhtikuussa, mutta oon kirjotellut ennen sitä paria muuta blogia, jotka tosin olivat aika huonolaatuisia!

   Delete