2013/01/24

SHOOTINGS
Mango pants/ BikBok scarf
Huh huh, pitkä päivä takana, ja muutama vielä edessä. Tänään olin siis assaamassa Ellen maaliskuun lehteen tulevan editorialin kuvauksia. Hauskaa oli, mutta pitkä päivä kyllä tuntuu jo nyt koko kropassa. Kuvasin varmasti yli 100 kuvaa kuvauksien kulisseista, joista tuun tekemään myös kunnon postauksen, mutta kuvia ei saa valitettavasti julkaista ennen, kun lehti on ulkona. Kivoja ruutuja kuitenkin tuli, ja malli oli todella hyvä. Kerron kuitenkin sitten myöhemmin tarkasti päivän kulusta.
Väsymys saattaa olla osaksi myös eilisen syytä, sillä meillä oli eilen illalla koulussa haalarisitsit. Nyt on sitten meistäkin tullut kunnon opiskelijoita, enpä edes malttaisi odottaa vappua ja muita opiskelijatapahtumia. Asu oli sitten aamulla sen mukainen, kun miettisin edessä olevaa puolen tunnin kävelymatkaa töihin ja ulkona paukkuvaa pakkasta. Me hyökättiin Santun kanssa ulos ennen yhdeksää, ja eihän sillon vielä ollut todellakaan niin valoisaa, että kuvista olisi tullut hyviä. Päivän aikanakaan ei ehditty sitten kuvaamaan, kun koko ajan sai olla menossa, joten saatte tyytyä näihin kuviin. 
Huomenna postailen sitten parempaa asua, koska kuvien rakeisuuden syykin selvisi. Olimme koko Ellen toimituksen voimin tällä viikolla Canonin kamerakurssilla, ja he sitten vaihtoivat hieman asetuksia, ja nyt ongelman pitäisi olla pois, no huomena se sitten nähdään!

This day has been quite hard. We shooter Elle March issue editorial and it take almost 10 hours to finish it. I will make you post about my day as an assistant but it have to wait until the magazine will be out in stores.
But here are some boring pictures from today. I decided to wear something comfortable because I have to walk to work in the morning and the weather was so freezing. My legs have been also hurting because I trained too hard yesterday, huh.
But tomorrow I show you better outfits pics because my camera has also been fixed, thank god!

3 comments:

  1. The leopard print is so much fun on you!
    xx, Chelsea
    www.abitofsass.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Sinulla on kauniit piirteet ja upeat siniset silmät. Voisit itsekkin olla mallina:)

    ReplyDelete