2013/01/28

SUNDAY COWBOY

Muotimaailmasta oppii sitten aina uutta. Olen aina luullut, että muotiviikoille jaetaan kutsuja, tai siis jaetaanhan sinne, mutta luulin että kutsut tulevat postissa. Mutta eipä se menekään niin. Muotiviikoille akkreditoidutaan samalla tavalla, kuin vaikkapa festareille. Merkkien pressitoimistoille lähetetään sähköposti, että olen tulossa kaupunkiin muotiviikkojen aikana, ja yövyn tässä hotellissa. Osa merkeistä vahvistaa etukäteen onko kutsua tulossa, vai ei, ja osaa saa sitten odottaa viime tinkaan. Kutsut tuodaan sitten suoraan hotellille ennen näytöstä. Aikamoista arpapeliä siis, että onko matkaan lähtenyt "turhaan" vai ei.
Muodin it-persoonat Anna dello Russot ja Alexa Chungit varmasti saavat kutsuja kotiin asti, mutta muut näytöksessä istuvat joutuvat siis todellakin akkreditoitumaan. Hassua.

Tähän päivään sisältyi muitakin oivalluksia. Puurojen suurena ysävänä bongasin nimittäin kaupan puurohyllystä riisi-pikapuuron. Nyt siis joulu on täällä kaikkina vuoden aikoina.
Oon lähdössä myös huomenna Tampereelle koulutukseen, ja väsäilen teile huomiseksi postauksen tänne odottelemaan, sillä huomisen aikataulu on niin tiukka, etten ehdi ottamaan sen kummemmin kuvia, kun postailemaan.

You always learn something new, like I learned today. I have always thought that you get invitations to fashionweek shows. But no you have to contact the people behind the labels and tell them that you're going to be in town and in which hotel you're staying. Then they give you the invitation or not and usually you know that when you're already in the city because they bring the invitations to your hotel room. 
Ofcourse it-girls like Anna Dello Russo and Alexa Chung will get those invitations earlier to their homes or I think so but everybody else need to ask them, huh. 
                    Monki dress/ BikBok coat+bag/ Ginatricot hat/ Angelica Blick for Nelly shoes

No comments:

Post a Comment