2013/01/19

TGIF
BikBok jeans+shirt+necklace/ Angelica Blick for Nelly shoes
Aamu starttasi tänään aika pirtsakkaasti lähes 25 asteen pakkasessa. Huh huh, siinä oli sitten hieman naama ja korvat jäässä, kun kaulaankaan ei ollut eksynyt kaulahuivia. Luulin, että turkki riittäisi. Aamun tentti sujui taas vähän niin ja näin, kirjat oli taas vaihteeksi aikamoista soopaaa. Nyt on sitten viikko "lukulomaa" ja sitten taas mennään.
Parasta tässä päivässä oli se, kun äiti ja iskä tuli kyläilemään Helsinkiin. Käytiin Itiksessä tsekkailemassa mun työpaikka, ja sen jälkeen kierrettiin iskän onneksi vähän keskustan liikkeitä. Niin ja kyllähän me ruokailtiinkin, burgeri maistui super hyvälle.
Äskettäin kävin sitten saattamassa ne spora pysäkille, ja katselen täällä putousta. Huomenna sitten uusi yritys asukuvauksien kanssa, jos pakkanen hieman hellittäisi. Nä kuvat on nappaistu perjantaina, kun olin vetässyt päälle oikein työasun. BikBokia BikBokia, hehe.

Today started with test and freezing cold weather. Here in Helsinki it meant -25 degrees. I thought fur would be enough but I was wrong, huh. 
Today was very nice day because my mom and dad visited Helsinki. We went shopping some spring things and also ate well.
But now they are on their way back to Turku and I'm watching TV. Tomorrow we are going to try shoot some outfits if the weather is not that crazy. This outfit is from Friday when I wore BikBok from head to toes. That's because I had some work in the evening.

6 comments:

 1. ihana asu! vaikka en yleensä hirveesti ruutupaidoista välitä, niin toi näyttää kyllä tosi kivalta :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) mäkää en yleensä hirveesti tykkää mut tä oli ihana

   Delete
 2. Kiva oli käydä. Iskä ei saanut pahemnpia trumoja shoppailureissusta:) Nähdään pian. t. Äippä

  ReplyDelete
 3. tykkään paljon tosta ruutupaidan ja kaulakorun yhdistelmästä! :) plus noi kengät on mahtavat :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti :) kengät on kyl ihanat :)

   Delete