2013/01/25

TRAINING MORNING
Unohdin tänään kokonaa, että niitä asukuviakin olisi pitänyt napata, sillä koko päivä on ollut aikamoista juoksemista. Kävin kaupungilla päivällä haastattelemassa Mert Otsamoa, sen jälkeen kirmasin muotivarastolle auttamaan Annaa kuvasuvaatteiden pakkaamisessa, ja sitten kello olikin jo niin paljon,  että mun oli pakko lähteä töihin. Töistä tulin äsken ja huomen aamulla siellä pitäisi olla jo ennen yhdeksää, huh.
Mutta palataan muutama päivä taaksepäin, kun tiedossa oli ihanan rento aamu, hyvän aamupalan ja treenin kera. Kyseessä oli siis Reebokin ensi kevään malliston tiedostustilaisuus, jonka yhteydessä me päästiin testaamaan kevään hittilajia Tabataa, sekä maistelemaan Kämpin uuden keittiömestarin valmistamaa aamupalaa.
Puolen tunnin treeni osoittautui tosiaan aika rankaksi, ja nyt oonkin kävellyt pari päivää hassunnäköisesti, kun lihakset ovat niin kipeät. Puolen tunnin aikana tehdään kolme patteria, jokaista viisi minuttia ja taukoa niiden välissä sama aika. Patterin aikana tehdään kahta liikettä, ja molempia tehdään 20sekuntia viisi kertaa vuorotellen, välissä on aina 10 sekuntia. Rankkaa oli todellakin.
Treenin jälkeen päästiin rentoutumaan Kämp Span saunatiloihin, jonka jälkeen siirryttiin aamupalalle. Aamupalalla oli tarjolla todella herkullisia eväitä, erityisesti tuo jugurtti-aprikoosi tsydeemi oli hyvää, nam.
Reebokin edustajat esittelivät sitten meille kevään treenivaatemallistoa, ja löytyihän sieltä vaikka mitä. Kiinnostavimpia uutuuksia olivat spandexilla vuoratut topit ja housut, jotka saavat kropan näyttämään kiinteämmältä, ja toinen vieläkin mahtavampi juttu olivat bare foot- tekniikalla toteutetut kengät, jotka pitää lämmittää ja sen jälkeen laittaa jalkaan tiukalle, jolloin ne muotoutuvat täydellisesti omaan jalkaan, ja tuntuvat todella kevyiltä.
Saan ensi viikolla testattavaksi noita tuotteita, joten voisin kertoa sitten niistä lisää vähän mielipiteitä, jos teitä kiinnostaa?
Tällaisia aamuja saisi kyllä olla lisää!

Wednesday morning was perfect. Training, lovely breakfast and new training clothes from Reebok. I need more these kind of days!

2 comments:

  1. Kuulostaa jänniltä nuo kengät, kerro ihmeessä ainakin niistä lisää!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo kerron ehdottomasti jos vaan saan just ton mallin testaukseen :)

      Delete