2013/01/08

TREND REPORT: SS13 TOPS

Kevään trendikatsaus jatkuu nyt yläosien kanssa. Kun selasin töissä iMaxtreen super näppäriä kansioita, niin tuntui, että kaikkea oli tarjolla. Nämä kolme trendiä kuitenkin erottuivat mielestäni kaikkein kirkkaiten. Yksi näistä trendeistä on todella helppo toteuttaa ilman sen suurempia hankintoja, koska napapaita villityksestä ei ole pitkään. Kaupoista löytää edelleen näitä cropped mallisia paitoja ja sellaisen voi myös helposti leikellä itselleen vanhasta paidasta. Mun treeniä tosin motivoi näytöslavoilla vilkkuneet tiukat napapaidat. Niiden kaveriksi sopii kivasti timmi ja lihaksikas masu.
Haaveilen myös olkapäät paljaaksi jättävästä röhelöisestä vaaleansävyisestä maksimekosta. Muutenkin mun silmään paljaat olkapäät näyttää todella freshiltä.
Villimmät kokeilijat voivat myös vetää päälleensä Mikki Hiiri topin, joka ei paljoa jätä arvailujen varaan. Luulen kuitenkin, että ketjuliikkeissä ei kopioita tulla juurikaan näkemään.

I found these tree models the most trendiest in this spring. I prefer cropped tops and bare shoulders. Mickey Mouse tops are also funny but I think they're too revealings for me. Which one is your favorite?

No comments:

Post a Comment