2013/01/04

TREND REPORT: SS13

Päätin alkaa väsäilemään teille ensi kevään trendikatsausta, sillä kuvaaminen jäi tältä päivältä, kun Anna livisti töistä liian aikaisin. Huomenna santtu pääsee kuitenkin taas hommiin, kun sekin on jo valitellut ettei ole hetkeen päässyt kameran taakse. Nyt kuitenkin siis hieman kevään kuumimpia juttuja, joita on tullut Ellellä selailtua olan takaa ja vielä kerran päälle. Mun piti koota kaikki tähän samaan postaukseen, mutta koska mulla ei oo omalla koneella tarvittavia ohjelmia ja Santun kone aloittaa aina kiukuttelun kun näkee edes mut.
Ensi keväänä kadut tulee valtaamaan raidat ja ruudut. Raidoilla saa leikitellä miten lystää, saa olla pystyä ja vaakaa ja koko asu voi olla samaa kuosia. Värilläkään ei ole mitään väliä. Kaupoista ainakin Zara ja H&M ovat tarttuneet tähän trendiin jo aika voimakkaasti. mullakin odottaa yhdet raitahousut tuolla kaapissa hieman lämpimämpiä säitä. Ihan musta valkoisen kaveriksi voi kivasti yhdistellä vaikka jonkun räikeän neon sävyisen yläosan tuomaan hieman väriä. Myös pastellit ja shortsipuvut tulevat olemaan kevään hittejä.
Ruuduissa räväkämpi vetää Louis Vuittonin tyyliin päälle koko asun isoa ruutua. Hieman arempi voi tyytyä pieni ruutuisempaan ja aikalailla käytännöllisempiin versioihin. Ruutupaitoja on helppo soveltaa myös jälleen kerran muotiin tulevaan grungeen.

Laittelen varmaankin ensi viikon puolella sitten seuraavaa osaa näistä trendikatsauksista ja sitten siirrytään myös asusteisiin. Tulisipa se kevät jo!

I decided to make you a little trend report about next spring. Santtu's computer didn't like me and after fighting this is the result. I wanted to make you a big post with all trends but now i'm gonna make them in pieces. 
I started with the biggest trends stripes and panels. Stripes can be any color and you can mix different size of stripes and I think suits look especially very nice. Zara and H&M are offering very many options of stripes. I already got one pants and now I would love to have also a blazer with same print. In colors  pastels and neon colors are going to be huge once again.
In pastels more experimental fashionista can wear them from head to toes but if you would like to have something more practical those panel shirts are very easy option. They are suitable also for grunge style.

pictures Style.com

No comments:

Post a Comment