2013/01/26

ZEBRA STRIPES

Päästiin vihdoin kuvaamaan valoisalla, ihmisten ilmoille ja sääkään ei ollut hyytävä. Puin tänään ylleni eiliseltä shoppausreissulta mukaan tarttuneen bleiserin. En harrasta vaatekaupoissa sovittamista ollenkaan, vaan sovitan vasta kotona, koska vihaan ainakin näin talvella sovituskoppeja, sekä niiden ahtautta. No onneksi tällä kertaa ei tullut palautusreissua, sillä malli ja raidat yhdessä hipovat täydellisyyttä. En malta odottaa, että säät sallivat hieman kevyemmän pukeutumisen ja voin sujauttaa jalkaan raitahousut, tai hameen, ilman sukkiksia.
Vaikka meillä on todella vapaa työpukeutuminen, niin suosin yleensä housuja hameiden sijasta. Töissä tulee koko ajan suhauttua ympäriinsä, ja pitää kurotella ja ties mitä, niin housut on yleensä helpompi vaihtoehto. Meillä on myös aika tehokas tuuletus, joten lyhythihaisella ei tällä hetkellä tarkene.

Loppuillan suunnitelmista mulla ei oo oikeastaan tällä hetkellä mitään havaintoa, tai nyt me ollaan Santun kanssa kotona ja syödään herkkuja. En oo syönyt kolmeen viikkon sipsiä tai karkkia, ja voi että kun maistuu hyvältä. Huomenna sitten alkaa taas tiukka herkuttomuus ja me lähdetään aamulla kiipeilemään ja treenaamaan, jännää!

Finally we got a chance to take outfut pictures in good light and with good time. I wore this wonderful blazer from Zara which I bought yesterday. I can't wait to mix it with my striped pants or some skirt. Please come here summer.
Rest of the day we are going to spend at home just chilling and eating good food. I haven't eaten chips or sweets for tree weeks and god they tasted wonderful !

Zara blazer+bag/ BikBok necklace/ Monki shirt/ Seppälä pants

4 comments: