2013/02/20

BLUE MOMENT

Zara shirt+shoes+bag/ Seppälä pants/ Ginatricot hat/ vintage fur
Ihana aamuaurinko herätti mut tänään jo ennen kuutta. Tuli niin keväinen olo kun ulkona oli valoisaa. Se keväinen olo kuitenkin loppui viimeistään siinä kohtaa, kun sporan aikataulu näytti kymmenen minuttia seuraavaan vuoroon ja hanskat oli häviksissä. Muuten päivä onkin sujunut kivoissa merkeissä, töissä oli hauskaa ja otin äkkilähdön sitten kotia kohti.
Pienen kotikierroksen jälkeen suunnattiin Isan kanssa salitreffeille. Oli ihan super hauskaa, ja sainkin Isan valmennuksessa vähän esimakua ensi perjantaista. Odotukset on kyllä personal trainerin kanssa treenaamisesta tosi korkealla, sellaiset Biggest Loser- treenit kävisi mulle.
No treenin jälkeen treffattiin muita meidän koululaisia steissillä ja suunnattii Arabiaan katsomaan valtsikan speksiä. Näytelmä oli iha super hauska ja oli ihanaa nähdä koulukavereita ja tehdä vähän jotain muutakin kuin niitä perusjuttuja, joita tulee tehtyä viikosta toiseen.
Huomenna onkin sitten taas paluu siihen ihanaan 14 tuntiseen työpäivään, ahhh!

P.S. Meijän BikBok liike löytyy Instagrammista. Seuratkaa bikbokitis nimimerkkiä, johon Sanni päivittelee meidän uutuuksia ;)

This is what I wore today when I was having such a wonderful time. Lovely sunshine woke me up before 6am but it was worth it. Day has been very nice. I spent my time in Elle until 4pm and after that I ran to gym where I met Isa. It was so nice to train with somebody else because usually I do always the same things and that is quite boring sometimes. I can't really wait trainings with my personal trainer.
After training we went to see our faculty's show and it was so fun. God we have talented people. I have always been a big fan of theater so this was refreshing. I would like to do more things like this but usually my days are the same every week. Work, work and reading.
Tomorrow is going to that lovely work+work combo again but happily this very hard period will be soon over!

2 comments:

 1. Näyt eilisessä iholla jaksossa! Oli kiva nähdä miten (rankkaa) liikkeen kokoaminen ja pitkät päivät saattavat olla.. Laitoin itsekin hakemuksen cubukselle (toki tänne avataan myös bikbok jonne oli pidempi hakuaika) ja odotan jännityksellä tuleeko soittoa haastatteluun! Mitä vinkkejä sinulla olisi, miten sinä onnistuit saamaan paikan, kun kysytään "onko kysyttävää" mitä kannattaisi kysyä?.. kannattaa ehkä olla vain oma hurmaava itsensä hahhh ;D

  ReplyDelete
  Replies
  1. jooo hahah nin olinkin :) se oli kyllä aika rankka viikko mutta tosi kiva myös kun tutustui uusiin työkavereihin ja meil oli tosi kivaa! Toi on hankala kyssäri, mutta ainakin sellasen vinkin voin antaa, että kun meillä ainakin oli ryhmähaastattelu niin kannattaa yrittää vastata aina ensimmäisenä ja vaikka oliskin muitten kanssa ihan samaa mieltä niin koittaa vastata hieman eritavalla :) Ja mä oon yleensä aina kysyny jotain "turhaa" mitä on vaan tullu mieleen siinä, tai vaikka tuntuiski siltä että tietäis vastauksen ni kysyy vaan koska se ettei sulla oo mitää kysyttävää ni on ainakin musta huonompi vaihtoehto.
   Jos haastatteluun pääset ni meet vaan sinne positiivisin mielin, koska sitä arvostetaan :)

   Delete