2013/02/12

FUTURE PLANS

 
                                                       pics. here here here here 
Mun harjoittelua Ellellä on jäljellä enää muutama viikko, ja oonkin tässä alkanut pikku hiljaa miettimään, että mitäs sen jälkeen. Oon päässyt nyt niin hyvin eteenpäin mun unelmien saavuttamisessa, että päätin kokeilla uutta aluevaltausta. Laitoin muutamille stylisteille viestejä, jos he tarvitsisivat assareita.
Monet muotitoimittajista ovat olleet alunperin pelkkiä stylisteja, koska sillä luonnollisella tyylisilmällä on hyvin suuri merkitys työssä. Muutama viikko takaperin, kun meillä oli Ellen maaliskuun kuvaukset pääsin ensimmäistä kertaa mukaan, ja näkemään vähän että mitä siellä kulissien takana tapahtuu. Se oli todella kivaa, vaikken stailaamaan tietenkään päässytkään.
Iltaan mennessä sähköpostiin olikin tullut muutama vastaus, ja pääsenkin maaliskuusta eteenpäin auttamaan muutamaa stylistia lehtie editoriaalien ja muiden juttujen parissa. Kerron näistä sitten enemmän, kun pääsen aloittamaan kunnolla, Whiii!

My intern in Elle is soon over and I have been thinking some future plans. I have already quite much experience from thr industry but I wanted to try something new. I sent some email to couple of stylists if they would need an assistant.
An in the evening when i checked my mail I have already got some answers. They were positive and I'm starting assisting in March, so cool!
But I tell you more when I start!

5 comments:

 1. Moi! Haluisin kysyä miten pääsit sinne Elleen? Ja saatko siitä jotain palkkaa tai onko se esim. kouluun liittyvä työharjoittelu? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laitoin vain syksyllä päätoimittajalle sähköpostia. Palkkaa ei tällä alalla saa mistää harjoitteluista ja meille koulussakin sanottiin, että pari ensimmäistä opiskeluvuotta voi joutua juurikin tekemään palkatta, mutta kokemuksenahan tämä on todella arvokas!

   Ja periaatteessa oon kouluun liittyvässä harjoittelussa, vaikken saakaan mitää opintopisteitä. Kaikki täällä olevat harjoittelijat opiskelevat kuitenkin jotain alaa liittyvää, joten koulun harjoittelussa periaatteessa olen :)

   Delete
  2. niin ja halusin täydentää vielä että sen takia en saa opintopisteitä, koska meillä on harjoittelu vasta maisterivaiheessa :)

   Delete
 2. Okei kiitos vastauksesta :) Käytkö koulua samalla vai millasia työ/koulupäiviä sulla on ollut?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ellellä oon sen 7h päivässä, ja töissä oon illat ja vklp :) en oo varsinaisesti ollu nyt koulussa mut oon tenttiny kursseja

   Delete