2013/02/03

LACE BLAZER


BikBok jeans+shirt+ring/ Zara Blazer/ Angelica Blick for Nelly shoes
Viimein tänne blogin puolellekin eksyi asukuvia. Sain raahattua Santun eile ulkosalle enne kun suuntasin töihin, ja siitä sitten Turkuun. Aikamoista haipakkaa ollut tämä viikko. On tullut syötyä todella huonosti ja saleilu on jäänyt ihan huomiotta. Frejan eilisillä synttäreillä tuli vedettyä suklaamoussekakkua, sipsiä, suklaata ja donitsia niin, että napa paukkui, huh.
Eilinen asu oli hieman mustanpuhuva, sellaista se on ollut kohta kaksi kuukautta. Mustaan on vaan niin helppo pukeutua, koska siinä näyttää aina hyvältä. Mä lupaan kuitenkin, että tä tulee loppumaan ihan justiinsa, sillä vaatekaappi pursuaa jo kirkkaita kevät vaatteita.
Zaran alennusmyynneistä bongattu bleiseri on kuitenkin ehkä mun paras löytö pitkään aikaan. Pitkänmallinen, mutta silti sopivan istuva pitsibleiseri oli vielä ihan kiitettävässä alennuksessa. 120e hinnasta oli tiputettu satanen pois.
 
Tän päivän suunnitelmiin kuuluu löhöily koirien kanssa, ja niiden lenkittäminen. Mennään myöhemmin käymään myös kaupungilla, ja ennen kotiin lähtöä käyn vielä moikkaamassa Jassua. Yritän valjastaa Jassun kameran taakse, niin saataisiin lisää näitä asuja!
 
Finally some outfit pictures. These are from yesterday before I left to work. After work I took a train to Turku. And here I'am. already woke up even though last night was a party night. My lovely friend Freja turned 20 and god those sweets. There were chocolatemousse cake, donuts, chocolate, chips, yummy!
But something about my outfit. I found that cool blazer from sale and normal price was over 120e. But now that lovely lace blazer was 20e. I think that is going to be my ultimate favorite.
 


4 comments:

 1. Tosi upee jakku. Sinä löydät aina niin ihania vaatteita ja osaat hienosti niitä yhdistellä:)

  ReplyDelete
 2. Onko ystävilläsi (Allu, Emmi, Sanni, Freja jne.) blogeja? :) Jos on, niin voisitko linkittää?

  ReplyDelete
  Replies
  1. niillä ei kellään oo blogeja :(

   Delete