2013/02/23

LEOPARD & LEATHER


BikBok shirt + scarf/ EK for Marciano skirt/ Weekday coat/ Horze shoes
Pää lyö tyhjää "pitkän" työpäivän jälkeen. Arkinen lauantai on vierähtänyt tosiaan töiden parissa ja jälkkäriksi sain aika kivasen päänsäryn. Meillä on ollut töissä jonkun huollon takia ilmastointi rikki torstaista asti ja ilma oli korkean lämpötilan takia ihan super huono. Toivon kovasti, että se saadaan fiksattua tiistaihin mennessä. Mutta tällaista eksyi tänään päälle. Paita muistuttaa kovasti Phillip Limin tämän kevään malliston paitaa, mistä postailinkin jokin aikaa sitten.
Nyt loppu ilta sujuukin Putouksen parissa ja ajattelin tehdä sen jälkeen pienen lenkin, koska muuten tuun olemaan tän pienen päänsäryn kanssa sängyn oma. Huomenna me ajateltiin Santun kanssa suunnata Salmisaareen kiipeilemään ja taidan myöskin raahata SanttuLantun mun mukaan pallojumppaan. Että sellaista tänä viikonloppuna. Ensi viikolla olisi tiedossa matka pohjoiseen, kun me suunnataan mummolaan katsomaan vastasyntyneitä koiranpentuja ja juhlimaan mummua. Niin ja myös se pt alkaa ensi viikolla jaiks!

ps. Huomaatteko, että kuvien laatu on parantunut ? Ilmeisesti meidän suurin ongelma aikaisemmin on ollut valon puute, koska ei olla muutettu nyt oikeastaan mitään ja tarkkaa tulee !

I spent this Saturday morning in work. Air conditioning was broken and that's why my head is aching right now so much. I think I'm gonna spend rest of the evening in the sofa and maybe go to out for a walk. But this is what I wore today. I really like the outfit and that shirt looks very similar with Phillip Lim's RTW collections version. 
Tomorrow we are going to gym together with Santtu and after that e are heading to climb. That is going to be so fun! 

p.s. What do you think about the pictures? I think the quality is now better than it used to be some time ago.

8 comments:

 1. aina niin upeet asut, wow! :)

  ReplyDelete
 2. Laatu näyttää tosiaan paremmalta! Ihana paita muuten! :)

  plasticssmile.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olin jo ihan epätoivonen kameran kanssa mutta syy oliki näköjään valo :) kiitos!

   Delete
 3. olin just kysymäs sult et ooks ostanu uuden objektiivin:D
  Ihanat vaatteet <3
  t. tassu :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niiii tä on alkanu pelittää taas!! :) kiitti tassu <3

   Delete
 4. Kiva paita:)Hame on tosi ihana.

  ReplyDelete