2013/02/01

POOR WEATHER AND HAPPY NEWS

Tällä hetkellä odotan, kuin kuuta nousevaa toukokuuta. Kuvasta varmana löydättekin syyn. Saatiin kuin saatiinkin vihdoin löydettyä molemmille sopivat päivät ja sopivat lennot. Ajankohta on mitä parhain, koska tuohon aikaa päästään ehkä nauttimaan jo aika lämpimistäkin säistä. Shoppailukassa kasvaa joka kuukausi hyvää vauhtia, ja odottelenkin jo innolla sen tuhlaamista.
Tieto matkasta piristi todella paljon. Parin viikon ajan motivaatio kaikkeen "ylimääräiseen" kuten vaatteisiin on ollut ihan hukassa. Oon ostellu ihania kevät vaatteita, mutta en halua kuvata niitä nyt talvisäällä, kun toi ruma harmaanpaskanen lumi ja kauhee ilma pilaa kuvat. Oon suorastaan niin kateellinen kaikille muualla asuville, jotka ei joudu kestämään tätä kamalaa talvea. Mikään ei vaan näytä hyvältä, kun sen päälle täytyy laittaa takki, kaulahuivi ja jalkaan vielä matalat kengät, koska sora sattuu päkijöihin, tai sitten tuolla on niin jäistä, että henki lähtee koroilla.
Joudutte valitettavasti kestämään tällaista asuttomuutta vielä jonkin aikaa, sillä mun on ihan mahdoton löytää mitään kuvasratkaisuja. Ainut ajankohta millon kuvia voidaan ottaa on aamulla ennen yhdeksää tai illalla yhdeksän jälkeen, yhtälö on ihan mahdoton.
Sen sijaan oonkin harkinnut, että alan kirjoittamaan tänne enemmän mun treeneistä, koska ajattelin ottaa itseäni nyt niskasta kunnolla kiinni ja hankkia sen upean kropan kesäksi. Aloitan nyt parin viikon sisällä personal trainerin kanssa ja noudatan tarkkoja ohjeita 10 viikon ajan.
Niinpä kysynkin teiltä, että kiinnostaisiko teitä lukea myös mun edistyksestä kiinteytyksen suhteen, koska jos täällä blogin puolella elellään asukuvilla niin hiljaista tulee olemaan. Yritän kuitenkin niiden suhteen myös parhaani!

We booked tickets to New York yesterday. Can't wait for May!

2 comments:

  1. JOO, kirjoita myös sun kuntoprojektista, mä haluan lukea!!;)

    ReplyDelete