2013/02/10

SO DRIES

H&M earrings/ everything else Zara
Santtu riemastui tänä aamuna, kun raahasin sen muutaman tunnin yöunien jälkeen lumisateeseen kuvaamaan. Eilinen ilta venyi vähän liiankin myöhään, ja nyt siitä muistuttaa meidän valkoisessa sohvassa olevat majoneesitahrat. Santtu tosin ei muistanut, että eilen illalla nälkä yltyi niin kovaksi, että naamaan hujahti Bic Mac- ateria kahdella hampparilla.
Eilen tosiaan juhlittiin Idan synttäreitä, ja ilta sujui tosi kivasti. Lähdinkin vaatemetsälle heti aamutuimaan ennen töihin menoa, ja yllättäen Zara veti pisimmän korren. Ihanat Dries Van Noten henkiset vaatteet rekeissä kutisti mun lompakkoon taas pienen loven. Super mukavat housut ja väljä valkoinen paita näyttää ainakin musta super kivalta. Jos kadut ei uisi loskassa niin vetäisin asun kaveriksi ne aikaisemmin esittelemäni pikkukorot. Kiharat ehti yön aikana vähän lässähtää eilenkun päätä koristi aika messevä kiharapilvi. 
Niin ja hei huomaatteko mitkä mun korvissa killuu. Päätin kokeilla, että jos sama tuuri jatkuisi myös niiden kohdalla, ja tadaa isot korut pysyivät korvissa melkein loppuun asti, ilman kipuilua.

Outfit from yesterday when we celebrated Ida's birthday. I fell in love with love Zara's new collection. So many nice things which were inspired by one of my favorite brand Dries Van Noten. 
And look at those earrings. I have been so allergic to those cheap jewelry but happily it's over!

4 comments:

  1. aivan ihana asu! :)

    http://j-ennas.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  2. Aaa Elina löysin äsken vasta tänne sun blogiin! Oletpa ihana<3

    ReplyDelete