2013/02/18

TOPSHOP UNIQUE

                                                                       pics Style.com
Muotiviikkoja ja niitten näytöksiä ahkerasti seuranneena oon ollut hieman pettynyt mun suosikkimerkkien mallistoihin. Proenza, Alexander Wang tai Phillip Lim ei säväyttäneet ensi syksyn mallistoillaan niin paljon, kuin yleens. Mutta auta armias, kun eilen Lontoossa esiteltiin Topshop Uniquen mallisto. Se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Voisin ostaa ihan jokaikisen näistä vaatteista, ja ainakin alimman rivin printillinen neula-hame yhdistelmä ja keskirivin vaalenapunainen takki tulee olemaan varmasti tilauksessa.
Tässä on positiivista myös se, että noihin vaatteisiin mulla tulee olemaan varaakin rakastua, toisinkuin niihin Proenzan parin tonnin laukkuihin.

P.S. Sovittiin tänään Steffin kanssa meijän ekat yhteiset treenit. Ensi viikolla alkaa sitten oikeen ryminällä se kesäkunto 2013- projekti!

topshop Unique has always been one of my ultimate favorites. This time I wasn't so excited about my other favorites Alexander Wang, Proenza and Phillip Lim but look at these lovely outfits. Topshop Unique did it again.
And happily these are also clothes that I can afford. That baby pink coat will be mine !

ps. We booked our first training together with my personal trainer Steffi. Can't wait next week!

No comments:

Post a Comment