2013/02/06

VIOLET
Monki dress/ BikBok bag+ earrings/ vintage fur
"Vapaapäivät" alkaa tuntumaan jo todella ihanilta. Huomenna ne kuitenkin loppuu, ja on aika palata taas tähän tappoarkeen. Eihän mulla oikeasti ole edes mitään vapaata ollut, oonhan mä Ellellä koko päivän. Vapaat tarkoittaa mulle kuitenkin nykyään niitä päiviä, jolloin ei oo töitä tai tallia Ellen jälkeen.
Tänään onkin ollut kiva päivä. Aamulla olin työterveystarkastuksessa, sieltä sitten juoksentelin töihin. Töitten jälkeen herkkuruokaa naamaan, ja näkemään koulukavereita. Oltiin suunnittelemassa meidän Median matkaa, mulla taitaa tosin mennä ohi se, koska ollaan juuri silloin New Yorkissa. Matkakohteet oli sen verran kivan kuuloisia, että ensi vuonna on pakko päästä mukaan.
Muutamana päivän iloisena bongauksena voidaan pitää ainakin sitä, että otettiin nä kuvat tänään aamulla 9 aikaan. Tä tarkoittaa sitä, että asukuvia tulee tänne nyt enemmän koska aamulla pystyy ainakin hyvällä ilmalla saamaan ihan kohtuullisia kuvia. 
Niin ja hei vinkkinä kaikille muille herkkiksille. En oo pystyny pitämään mitään halpiskoruja pitkään aikaan, koska mun korvat tulehtuu niistä, no katsokaas mitä sitä tänään korviin eksyi. BikBokin korvikset näköjään käy!

I was so happy about light morning so I decided to wear something colorful. This violet dress is going to look very nice with tanned skin!

2 comments:

  1. Näyttää mustalaiselta jolta on samettihame unohtunut pukea.

    ReplyDelete
  2. Kiitti, sitä mä olinkin yrittäny hakea :)

    ReplyDelete