2013/03/07

ELLE STREETSTYLE
H&M coat/ BikBok necklace/ everything else Zara
Eilinen päivä oli kiva. Aurinko paistoi, ulkona ei ollut kylmä ja tiedossa oli tekemistä. Aamulla suuntasin lenkille ja pienen happihyppelyn jälkeen alkoi valmistautuminen kuvauksiin. Tässä välissä ehdin tosin panikoimaan, koska mun piti ehtiä vielä syömään ja laittamaan ruokaa ennen lähtöä. No niin ehdinkin laittamaan ne ruuat, ja vetäisin ne palaneet kanat ja bataatit kolmessa minuutissa naamaan,ennen lähtöä.
Kuvattiin siis pientä katutyyli- tyyppistä juttua Ellelle, mutta sen enempää en voi valitettavasti kertoa, koska en oo itsekään ihan perillä, että milloin ja missä nä kuvat julkaistaan. Siinä samassa Hanna nappasi muutaman kuvan mun omalla kameralla. Asusta olin tosi tyytyväinen ja mun rakkain hame, sähkönsininen strutsi, sai töissäkin monia kehuja.
Töistä suuntasinkin sitten treffaamaan Idaa, joka oli palannut Thaimaasta. Siinä sitten vähän verrattiin meijän ihonvärejä, ja nyt näyttää aika pahasti siltä, että mun kalman kalpea iho kaipais hieman purkkiruskettavaa.
Muutaman tunnin kahvittelun jälkeen, nokka kohti koteja, joka olikin sitten helpommin sanottu kun tehty. Kirkas ja lämmin ilma oli vaihtunu ihan jäätävään lumimyräkkään, ja pysäkille kävellessä sai kyll taistella sitä tuulta vastaan huh.
Tänään vietänkin sitten päivän neljän seinän sisällä, koska mulla on tulossa paketti, jonka saapumisajaksi ilmoitettiin 10-16. Oon ennenkin paininu tän asian kanssa, ja mua ärsyttää ihan suunnattomasti, ettei ne voi ilmottaa yhtään tarkemmin. Enhän mä haluiskaan viettää mun vapaapäivää millään muulla tavalla.

Yesterday was lovely day. We shoot some pictures to Elle. I would tell you more if I would know more by myself. At the moment I'm not really sure if they are going to published on internet, or magazine or what.
But I really like the outfit. That electric blue feather skirt is my ultimate favorite and mixed with that beautiful top from Zara I felt very comfortable. 
After work I went to see Ida who had came back from Thailand. I was so jealous for her tanned skin. And when was time to go home we realized that lovely sunny weather had changed to not that lovely snowstorm. The wind was so grazy and it felt like world would end.
This day I'm gonna spend inside thanks to FedEx. They are bringing me one package and they told me they would be here 10-16. So nice.

8 comments:

 1. Nice outfit! I love your bag. :)
  I had this trouble a lot with dpd, I waited several days for them until they finally brought my package. Good luck they come on time!

  ReplyDelete
 2. Thanks :) I got my package even though and my whole day off went at home which is not that nice :(

  ReplyDelete
 3. mä rakastan tota sun laukkua, niin ihana! myöskin hame on erityisesti mun mieleen :)

  ReplyDelete
 4. Mikä koko sulla on tuosta zaran hameesta? Mietin, että onko pientä vai suurta kokoa kyseinen hame :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun on kai M :) menis pienempikin mutta tossa vyötärössä on kuminauha niin ei tipu! Muuten aika reilu tai ei ainakaa purista!

   Delete