2013/03/12

FIRST DAYZara blazer/ Monki dress/ BikBok ring
Eipäs niitä asukuvia herunutkaan eilen, sillä me ei ehditty Jassun kanssa kuvaamaan. Säntäsin tosiaan Turusta takaisin tänne kotiin, ja eilinen ilta sujahti ohi niin nopeasti etten edes ehtinyt koneelle koko illan aikana. Vaikka arki on täällä Helsingissä ollut jo tosi pitkään osa mun elämää, niin joka kerta kun menen Turkuun, niin sieltä lähteminen tuntuu ikävältä. 
Mutta nyt tiistai masistelut seis ja hieman mukavampia uutisia. Nimittäin tapasin eilen Mari Kosusen, ja käytiin läpi hieman muutamien tulevien kuvausten aiheita ja juttuja mitä mä voisin tehdä. Musta onkin ihan mahtavaa, että sain niinkin paljon vastuuta, että menen kiertelemään muutamia pr-toimistoja ja etsimään juttuihin sopivia vaatteita ja asusteita. Ensimmäiset kuvaukset onkin sitten jo ensi viikolla ja juttu julkaistaan jo huhtikuun Trendissä.
Niin ja sitten otsikon viittamaan ensimmäiseen päivään. Olin nimittäin tänään ekaa päivää koulussa kolmen kuukauden tauon jälkeen. Mulla on tässä jaksossa tosi kivoja kursseja, joten kouluun menen ihan mielelläni. Väsähdinkin niin kovasti luennoista, että taidan viettää illan ihan kotisohvalla ja skipata salin. Huomenna onkin kunnon treenit kun suuntaan salille pt kanssa ja sen jälkeen pitäisi vielä mennä tallilekin.
Niin ja ohessa kiiruusti napattua päivän asua. Isalla oli sairas kiire ja Oona joutui räpsäisemään noi kuvat super nopeasti. Mekon kanssa oli myös musta peplumvyö, mutta se eksyy tonne mustaan möykkyyn. Huomenna pakotan taas Santun kameran taakse, onhan se saanut lomailla pestistä jo monta päivää.

Here we go with today's outfit. Yesterday was so busy that I didn't have time to take any pictures. I came back from Turku and right after that I went to see stylist Mari Kosunen. We talked about the shootings which are coming on next week. I was so happy that she gives me so much credit that I can choose so pieces to shootings. Our first shootings will be already on next week and the story will be published on Trendi magazine's April issue. 
But today was my first day in school after my intern in Elle. I got so many nice courses in this period that going to school is actually fun. Lessons made me so tired today that I think I'm going to spend rest of the evening in sofa. Tomorrow I'm going to have my weekly training with my personal trainer and then I go to stable.
Tomorrow we are also going to take some outfit pictures with Santtu. These pictures were taken in hurry today and there was snowing outside. Hopefully weather will get better until morning.

6 comments:

  1. Toi mekko on vau! Ja asu on vau! hmm onko mekko vanha vai saattaisiko sitä löytyä vielä monkista...

    ReplyDelete
  2. Kiitos :) mekko on ostettu viime kesänä ni ei taida enää löytyä, mutta samanlaisia on Monkissa aika varmaan!

    ReplyDelete
  3. niin ihana tuo raitableiseri! :)

    ReplyDelete