2013/03/09

GREEN DAY


 

                                           BikBok sunglasses/ everything else Zara
Aina silloin tulee ihan hillitön ikävä Santtua, kun olen jossain muualla, ja tänne blogiin pitäisi saada kuvia. Näidenkin kuvien takana oli pienen pieni sanaharkka äitin kanssa, joka ei millään meinannut osata ottaa kuvaa mun kameralla. Tätä blogia siis ei varmanakaan olisi, jos mulla ei olis Santtua, joka raahautuu tuulessa ja ties missä ilmassa pihalle kuvamaan, joka päivä tätä samaa naamaa.

Turussa on kivaa, on ihana nähdä kavereita, ja tehdä juttuja sen tutun tavan mukaan, miten ne on tehty ennen muuttoa Helsinkiin. Tänä aamuna suunnattiin perinteisesti Allun kanssa salille treenaamaan, ja voi että oli kivaa. Treenaamisesta on pikkuhiljaa tullut mulle tosi mieluinen juttu, kun tiedän mitä siellä salilla pitää tehdä ja on jotain tavoitteita näköpiirissäkin, mutta postailenpa sitten näistä lisää huomenna.
Päivän asuksi valikoitui vihreää. Zaran mahti-college sai kaverikseen vihreän hameen. Meinasin jo laittaa vihreän tilalle mustaa, mutta onneksi mieli muuttui. Sitä mustaa on meinaan näkynyt täällä bloginkin puolella liikaa.
Nyt mä kuitenkin otan jalat alle ja suuntaan Saskian luo loppu illaksi.

This is what I wore today. Green and Zara. But now I'm in hurry because I'm getting my ride to Saskia in couple minutes, see you tomorrow!

2 comments:

  1. niin ihana tuo laukku, tykkään ja paljon! :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos :) se on myös oma lemppari

    ReplyDelete