2013/03/29

HAPPY EASTER
Ginatricot shirt/ Mango pants/ Zara bag/ Asos shoes
Mun aamu on alkanut toiminnallisesti. Kello on vasta puoli 11 ja oon jo ehtinyt siivoamaan koko asunnon, sekä käymään 5 kilometrin juoksulenkillä. Nyt sitten odottelenkin, että äiti ja iskä saapuis perille. Ne on tosiaan tulossa tänne nyt yhdeksi päiväksi mun seuraksi ja huomenna lähdetään mun töiden jälkeen Turkuun. Haluaisin mennä tänään käymään Korkeasaaressa mutta katsotaan miten käy, heh.
Kuvissä näkyvä asu on eiliseltä. Möksöttävä ilme johtui siitä, että Santtu oli samalla lähdössä Tahkolle pääsiäiseksi sen kavereiden kanssa. Eilen illalla varsinkin oli jo kauhea ikävä ja tuntui tosi oudolta olla yksin kotona, koska oon ollut melkein vuoden aikana yhden yön yksin. Onneksi Santtu tulee jo kohta kotiin, tai no sunnuntaina, mutta mun ei tarvi ainakaan olla yhtään yötä yksin.
Nyt mä kuitenkin siirryn ton ei niin kiinnostavan tenttikirjan pariin siksi aikaa, että äiti ja iskä tulee. Kyseinen opus on kyllä niin täyttä paskaa kun kirja voi vaan olla. Oon lukenut lähes 100 sivua ja ymmärtänyt ehkä 2 niistä. 
Voisinko joku kertoa mulle mitä tä tarkoittaa: "Todennäköisyysteoriassa todennäköisyys on vain aksioomien määrittämän formaalisen kalkyylin määrittelemätön peruskäsite ja sellaisenaan täysin abstraksti."

I have started my morning very lustily. I've cleaned the whole apartment and after that I ran  5 kilometers. I'm so proud of myself. Now I'm waiting my mom and dad to come here. They're coming here for day and tomorrow we are leaving after my work back to Turku. 
But this is what I wore yesterday. I look very sad and I was sad because Santtu left to Tahko for Easter with his friends and left me alone. It felt so weird to come back from work yesterday and there was nobody waiting for me. We've been living in this apartment almost a year and this was my second night alone.
But all I wanted to say is Happy Easter for you guys!

6 comments:

 1. niin ihanat pöksyt ja laukku! :)

  ReplyDelete
 2. Hahha toi on niin perus tiedejargoniaa, joka tulee korvista ulos yliopistossa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. En oikeen ymmärrä tästä mitään, tentti menee varmaan hyvin :D

   Delete
 3. Hei Elina! Ollaan tekemässä suosittuun kotimaiseen muotilehteen juttua nousevista bloggaajista elokuussa. Kiinnostaisiko olla mukana? Otan suhun yhteyttä sähköpostilla ens viikolla jos susta siltä tuntuu.
  Pikku vinkkinä suosittelisin käyttämään hieman enemmän aikaa julkaistaviin kuviin.

  Hauskaa Pääsisäistä!
  MV

  ReplyDelete
 4. Kiinnostaa tottakai :) laita mulle vaan sähköpostia mutta oon tosi kiinnostunut ! :)

  ReplyDelete