2013/03/25

OUTFIT WITHOUT BLACK

Zara sweater+shoes/H&M pants/ Topshop bag
Mun aamu on alkanut jo muutama tunti sitten. Nykyään sisäinen kello ja valon määrä herättää mut väistämättä joka aamu ennen kahdeksaa, se on ihan mahtavaa. Tykkään käydä aamulenkillä ja puuhailla juttuja ennenkuin ketään muu on edes herännyt. Aamut on mun juttuja.
Tässä puolestaan on eilisen asua. Huomasin vasta blogiin kurkatessa, että samainen paita koristi myös viime postausta, mutta nyt lupaan ettei se tule näkymään täällä hetkeen. Housut ovat uudet ja jouduin ostamaan ne erään väijytyksen päätteeksi, mutta kerron siitä sitten myöhemmin. Tämä kyseinen väijytys ei meinaa ole loppunut kuukaudenkaan jälkeen ja suuntaankiin kohta H&M katsomaan, että jokos tänään saisin kätösiini ehkäpä kevään ihanimman vaatekappaleen. 
Nyt mä kuitenkin vetäisen lounaan naamaan ja siitä sitten hyppelen salille ja tallille. Palaan illalla asiaan!

I love peaceful mornings. Sun is shining so beautiful and I woke up everyday before 8am because of that. But I definitely love it! I love to go for a run or something when everyone else are still sleeping. mornings are my thing!
But this is what I wore yesterday. Green pants are new from H&M and I think they are very nice in summer. But I will tell you a story behind those pants later because now I have to hurry for gym and after that to stable. See you later in evening!

No comments:

Post a Comment