2013/03/03

PUPPIES

Eilinen treenipostaus jäi nyt tekemättä, koska tappelin eilen koneen kanssa, ja se sanoi itsensä irti. Tänään aamullakaan me ei saatu sitä toimimaan, joten jouduin odottelemaan nyt iltaan saakka, että pääsen tänne kirjoittelemaan.
Eilen käytiin katsomassa iskän hirvikoiran pentuja, ja kattokaa millaisia söpöläisiä sieltä löytyi. Pennuilla on nyt ikää kolme viikkoa, ja ne ottaa nyt ensimmäisiä askelia. Vielä viime viikolla niiden silmät oli kiinni, eikä kuulokaan pelannut.
Pentujen hoivaamisen jälkeen juhlittiin mummua, joka täytti kunnioitettavat 90-vuotta. Oli todella kiva käydä moikkaamassa sukulaisia pitkästä aikaa, ja aika pikaiseksi visiitiksi se jäikin, sillä tänään aika onkin kulunut autossa. Matka pohjoisesta tänne Turkuun kesti 7 tuntia, ja peppu ei olisi kestänyt enää yhtänä istumista, joten siirsin Helsinkiin lähdön mieluusti huomiseen.
Tän hetkinen matkavarustis on tosiaan sellaista huppari+legginsit- luokkaa, joten asukuvia ei ole nyt tulossa viikonlopulta, ja koska huomenna juoksen suoraan junasta töihin niin palaan sitten tiistaina kuulumisten ja asun saralta. Tiistaina on myös toinen treeni personal trainerin kanssa, joten myös treeneistä tulossa juttua!

Look at these cute puppies! Only 3 week old lovelies were so sweet. I would like to have one for myself. I will be back to home tomorrow so I post you some outfits on Tuesday morning so stay there!

5 comments:

 1. Todella suloisia =)

  ReplyDelete
 2. Replies
  1. Niin ihania, että täällä on nyt hauvavauva kuume :)

   Delete
 3. Oispa ollu kiva nähä teitä, vaan ku lähettiin silloin just Lappiin... Terkkuja kuiteskin sinne! T. Minna &

  ReplyDelete